Vacatures Oppas

52 offres d'emploi

Ik zoek een oppas - Antwerpen

Een oppas voor mijn baby van 9 maanden, Davi. Davi heeft het niet naar zijn zin bij de normale kinderopvang, hij heeft behoefte aan extra aandacht. Dit kan daar helaas niet gegeven worden.
Antwerpen
6 dagen geleden

Ik zoek een oppas aan huis - Brugge

Ik zoek een oppas aan huis. Ik heb 2kinderen . Maar ik heb oppas nodig voor mijn kleinje die 3jaar. Zeker voor maandag en dinsdag meestal van 13uur tot 21uur .
Brugge
20 dagen geleden

Ik zoek een oppas aan huis / gedeelde oppas - Kapellen

Voor ons zoontje van 19 maanden zoeken we een oppas aan huis / gedeelde oppas voor een aantal voormiddagen per week. We werken allebei van thuis uit en zoeken iemand die op maandag voormiddag, en 2 andere voormiddagen in de week met hem kan komen spelen en actief bezig... 
Antwerpen
9 dagen geleden

Ik zoek een oppas voor mijn zoontje en voor mijn dochter - Denderleeuw

Ik wil binnenkort terug aan het werk na een tijdje thuis te zijn geweest voor de kinderen. Ik ben mij gewoon even aan het informeren over de mogelijkheden. Mijn zoontje is reeds al een paar maanden naar een crèche gegaan, maar dat verliep niet zo goed. Mijn dochter...
Aalst
3 dagen geleden

Oppas aan huis gezocht - Zandhoven

Ik zoek een betrouwbare oppas die mijn jongste kindje bezig houdt en de oudere kindjes van school kan ophalen tot ik thuis ben van het werk. Ook in de vakanties en op schoolvrije dagen.
Antwerpen
1 maand geleden

Oppas aan huis - Beringen

Ben opnziek naar hulp met opvoeden en hulp in huis, tevens heb ik af en toe s avonds een oppas nodig
Hasselt
24 dagen geleden

Ik zoek een oppas op donderdag na school tot 19u - Lille

De oppas gaat mijn zoontje van school halen ( liefst met de fiets) en brengt hem naar huis. De oppas zorgt ervoor dat mijn zoontje zijn huiswerk maakt en verder nog wat speelt. Koken en andere taken zijn niet nodig.
Turnhout
3 dagen geleden

Ik zoek oppas na schooltijd voor twee kleutertjes. - Tielt

Ik ben op zoek naar een enthousiast iemand die mijn twee kleutertjes oppikt op school ( 4 min. wandelen), ze te eten geeft en eventueel in bed stopt. Vier keer per week 2 à 3u (niet op woensdag) om de 14 dagen.
8700 Tielt
1 dag deleden

Vaste oppas gezocht - Kuurne

Wij zoeken een oppas die regelmatig de kindjes van school kan ophalen (dit kan te voet) en thuis entertainment te voorzien tot iemand thuis is. (hoofdzakelijk op woensdag, en eventueel tijdens schoolvakanties).
Kortrijk
27 dagen geleden

Ik zoek een oppas na school en soms in het weekend - Beveren

Voor mijn bijna 5 jarige dochter zoek ik een oppas na school. Liefst beschikbaar vanaf 15u20 , of vanaf 17u (dan kan ze even in de nabewaking). Na school zou je met haar spelen, eten geven , in bad doen. Soms zou het ook een nachtje van zaterdag op zondag zijn of op vrije... 
Sint-Niklaas
4 uur geleden

occasionele oppas - Puurs-Sint-Amands

Ik ben op zoek naar occasionele opvang wanneer ik naar het buitenland moet voor het werk, of een langere meeting heb. Soms tijdens de week, soms in het weekend. Mijn dochter is 8 jaar. Wij wonen in Sint-Amands. Mijn dochter gaat in Bornem naar school.
Mechelen
27 dagen geleden