Vacatures Nanny-oppas

1.333 vacatures

Nanny in Bonheiden 19u/38 M/V

 ...ziet je dag eruit? Heb jij een hart voor kinderen en wil je hen ondersteunen in hun persoonlijke ruimte? Wij zijn op zoek naar een nanny die voor lange periode een gezin te Bonheiden wil ondersteunen. Als partner van het gezin help je waar nodig: De verzorging en... 

VDAB

Antwerpen
5 dagen geleden

De beste baan ever? Word babysitter bij Nanny Nina en verdien goed!

 ...een tussenjaar. Ben je al afgestudeerd en zoek je een vast contract? Dan ben je ook perfect! Dus lees snel verder om te starten bij Nanny Nina!  Wat ga je doen? Als nanny of babysit ga je aan de slag bij een leuk gezin in jouw eigen stad. Je krijgt een vast adresje... 

Nanny Nina

Antwerpen
1 maand geleden

Nanny in Asse 38u/38 M/V

 ...ziet je dag eruit? Heb jij een hart voor kinderen en wil je hen ondersteunen in hun persoonlijke ruimte? Wij zijn op zoek naar een nanny die voor lange periode een gezin te Asse wil ondersteunen. Als partner van het gezin help je waar nodig: De verzorging en... 

VDAB

1730 Asse
5 dagen geleden

Wij zoeken oppas voor zaterdags - Mol

We zoeken een betrouwbare babysitter die onze dochter van 9 en zoontje van 5, 3 zaterdagen in de maand kan opvangen bij ons thuis. Het is voorlopig tot einde van het jaar van ‘s ochtends 8h tot 18h max.
Turnhout
4 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor 2 kinderen gezocht

Beste babysitter in 9920 Lovendegem, wij zoeken een babysitter voor 2 kinderen. Bij voorkeur woon je in de buurt, heb je ervaring en ben je verantwoordelijk en betrouwbaar. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
9920 Lovendegem
8 dagen geleden

Opvang Zieke Kinderen

~Zin in een job als verzorgende? Heb je een hart voor kinderen? Dan is werken bij Familiehulp iets voor jou! ~Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de cliënten uit jouw regio. ~Jouw taken: Je staat in voor de algemene zorg van het kind Je volgt...

FAMILIEHULP

8930 Menen
23 dagen geleden

Pedagogisch begeleider Taal in de stad (voltijds)

Hoe ziet je dag eruit? Als pedagogisch begeleider ‘Taal in de stad’ ondersteun je het stedelijk onderwijs op pedagogisch, didactisch en organisatorisch vlak. Je werkt het onderwijskundige thema ‘Taal in de stad’ op een projectmatige manier uit. Je hebt daarbij aandacht...

VDAB

Antwerpen
2 dagen geleden

Oppas gezocht voor meisje. - Houthalen-Helchteren

Ik ben dringent opzoek naar een oppas voor mijn kindje vanaf volgende week, het gaat om een kindje van 8 maanden, dat niet zo moeilijk is, eet flink slaapt flink enzo. Het voor vanaf half 8 tot een uur of 5 alle dagen.
3680 Maaseik
8 dagen geleden

We zoeken een lieve oppas aan huis - Opglabbeek

Veel ervaring met kleine kinderen is een vereiste. We zoeken een geduldige en empathische oppashulp voor de piekmomenten. Dit kan gaan van huiswerk helpen maken, eten voorbereiden, kindjes pyama aandoen, .. totdat we thuis zijn van het werk.
Hasselt
16 dagen geleden

Ik zoek een oppas aan huis - Lokeren

Ik zoek een oppas aan huis die de 2 oudste jongens naar school brengt en ze ophaalt en dan zorgt voor de jongste dochter. Dit tot ze naar school kan 30 mei. Hierna kunnen we de opdracht herbijken en eventueel de uren aanpassen naar voor en naschoolse opvang!
Sint-Niklaas
23 dagen geleden

Ik zoek een oppas aan huis! - Willebroek

Kindjes ophalen aan school! Koken voor kindjes! Huiswerk begeleiden! Naar aktiviteiten brengen! Klaarmaken om te gaan slapen… zoals douchen! Om de week!
Mechelen
3 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor ons kind gezocht

Beste babysitter, ik woon in 2930 Brasschaat en zoek een babysitter die liefdevol met kinderen omgaat, betrouwbaar is en op ons kind kan passen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
2930 Brasschaat
1 maand geleden

Op zoek naar een nanny voor 3 kinderen

Voor 3 kinderen zoeken wij een verantwoordelijke en liefdevolle babysitter die idealerwijs al ervaring in de kinderopvang heeft en in 8400 Oostende en omstreken woont. We kijken uit naar je bericht.
Oostende
4 dagen geleden

Ik zoek een oppas aan huis of op locatie - Kapellen

 ...verwachten ons eerste kindje in april 2022. Aangezien zowel mijn man als ik onregelmatige uren hebben qua werk zijn we op zoek naar een oppas aan huis of op locatie met flexibelere uren en eventueel ook dagen als een crèche of onthaalmoeder. Momenteel zouden we al zeker... 
Antwerpen
12 dagen geleden

Ik zoek een oppas aan huis. - Steenokkerzeel

Hi, Wij zijn opzoek naar een oppas (4u/dag), die onze dochter van school haalt, eten maakt, eventueel huiswerk begeleiden en badje geven. Max tem 19u.
Halle-Vilvoorde (arrondissement)
19 dagen geleden

oppas aan huis - Lievegem

Opvang na het school - 5 minuten rijden met auto tussen school en woning - vanaf 17.00 u tot +/- 19.00 u , eten koken/boterhammen, hulp bij schoolwerk , klaar maken voor bedtijd.
Gent
1 maand geleden