Vacatures Werken kinderen 9240 Zele

1.267 vacatures

Zoekresultaten:

Medewerkers school

 ...wij uit naar jouw kandidatuur! Functieomschrijving Je staat als medewerker van de gemeenteschool in voor het toezicht op de kinderen en/of het onderhoud van de klaslokalen, de refter, het sanitair, ... Je maakt er een punt van je werk uit te voeren op een... 

Lokaal bestuur Kraainem

1950 Kraainem
14 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor 3 kinderen gezocht

Beste babysitter, ik woon in 9170 Meerdonk en zoek een babysitter die liefdevol met kinderen omgaat, betrouwbaar is en op 3 kinderen kan passen. We kijken uit naar je bericht.
9170 Meerdonk
9 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor ons kind gezocht

Beste babysitter, ik woon in 2930 Brasschaat en zoek een babysitter die liefdevol met kinderen omgaat, betrouwbaar is en op ons kind kan passen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
2930 Brasschaat
2 maanden geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Wij wonen in 9120 Haasdonk en zoeken een kindvriendelijke babysitter die op 2 kinderen kan passen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
9120 Haasdonk
2 maanden geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Hallo babysitter in 9950 Waarschoot en omstreken, voor 2 kinderen zoeken wij een liefdevolle babysitter. We zoeken iemand met ervaring en betrouwbaarheid. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
9950 Waarschoot
2 maanden geleden

Opgelet! Nanny voor 2 kinderen gezocht

Beste babysitter in 9920 Lovendegem, wij zoeken een babysitter voor 2 kinderen. Bij voorkeur woon je in de buurt, heb je ervaring en ben je verantwoordelijk en betrouwbaar. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
9920 Lovendegem
20 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind gezocht

Wij zijn op zoek naar een babysitter die op ons kind wilt passen. Ervaring en referenties zijn een plus. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
9060 Zelzate
13 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor 2 kinderen gezocht

Hallo babysitter in 2830 Heindonk en omstreken, voor 2 kinderen zoeken wij een liefdevolle babysitter. We zoeken iemand met ervaring en betrouwbaarheid. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
2830 Heindonk
2 maanden geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Hoi, ik woon in Gent 9000 en ik zoek iemand die op 2 kinderen wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
Gent
14 dagen geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Wij zoeken een leuke babysitter voor 2 kinderen. Ervaring en referenties zijn een voordeel. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
Mechelen
2 maanden geleden

Opgelet! Kinderoppas voor ons kind gezocht

Hallo, ik heet MARIJKE en zoek voor ons kind een liefdevolle kinderoppas. We wonen in 9090 Melle. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
9090 Melle
10 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij zijn op zoek naar een babysitter die op 2 kinderen wilt passen. Ervaring en referenties zijn een plus. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
Antwerpen
16 dagen geleden

Nanny in Wemmel 1780 gezocht voor 3 kinderen

Beste babysitter, ik woon in 1780 Wemmel en zoek een babysitter die liefdevol met kinderen omgaat, betrouwbaar is en op 3 kinderen kan passen. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
1780 Wemmel
1 maand geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen in Wommelgem

Voor 2 kinderen zoeken wij een verantwoordelijke en liefdevolle babysitter die idealerwijs al ervaring in de kinderopvang heeft en in 2160 Wommelgem en omstreken woont. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
2160 Wommelgem
1 maand geleden