Vacatures Werken kinderen 2650 Edegem

1.185 vacatures

Zoekresultaten:

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Mechelen woont. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
Mechelen
6 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Ik ben op zoek naar een babysitter die op ons kind wilt passen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
Vilvoorde
18 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij wonen in Hamme 9220 en hebben iemand nodig om op 2 kinderen te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
9220 Hamme
5 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij zoeken een ervaren babysitter die op ons kind kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Broechem 2520 woont. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
2520 Broechem
12 dagen geleden

Coördinator Huis van het Kind

 ...contractueel – B1-B3 - via aanwerving Situering Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur in de werking van het Huis van het Kind Kontich. Je organiseert en ondersteunt het lokale samenwerkingsverband tussen verschillende actoren op het terrein met als doel ( aanstaande... 

Lokaal bestuur Kontich

2550 Kontich
19 dagen geleden

Op zoek naar een kinderoppas voor ons kind

Hallo, mijn naam is Riloshnee en ik ben op zoek naar een vriendelijke, betrouwbare en liefdevolle kinderoppas voor ons kind. Ervaringen en referenties zijn een extra pluspunt. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
Turnhout
1 maand geleden

Kinderoppas voor ons kind gezocht in 2030 Antwerpen

Wij wonen in 2030 Antwerpen en zoeken een oplettende en verantwoordelijke kinderoppas voor ons kind. Idealerwijs bied je je diensten uiterlijk een paar kilometer verderop aan. We kijken uit naar je bericht.
Antwerpen
11 dagen geleden

SORTEERDER TWEE PLOEGEN - TIENEN (MV/X)

Onze klant is actief in het sorteren van bouw- en sloopafval. Ze zijn op zoek naar een gemotiveerde sorteerder die graag de handen uit de mouwen steekt. Functieomschrijving Je werkt in een overdekte hal. Je werkt aan één van de twee sorteerlijnen en je...

Client of Manpower

3300 Tienen
16 dagen geleden

deskundige jeugd

Hebt u die klik met jongeren? Wilt u een sleutelfiguur zijn in hun verenigingsleven en van onze gemeente een jeugdvriendelijke plaats maken? Solliciteer dan voor 20 september voor de vacature van deskundige jeugd. Functieomschrijving De dienst vrije...

Gemeente Herent

3020 Herent
19 dagen geleden

Opvoeder / Begeleider A2 - 28 u/w (kinder -en jongerenwerking)

 ...Hoe ziet je dag eruit? Tikvatenoe, ‘onze hoop’, is een joods geïnspireerde zorginstelling in Antwerpen voor kinderen en volwassenen met een beperking. Binnen de kinderwerking / jongvolwassenen zoeken wij in een opvoeder om ons team te versterken. Het team Ella is een... 

VDAB

Antwerpen
3 dagen geleden

Klantendienstmedewerker Kind & Gezin

Kind en Gezin maakt deel uit van het agentschap Opgroeien en is binnen dit agentschap het aanspreekpunt voor alle ouders met focus op preventieve dienstverlening. Als klantendienstmedewerker verstrek eerstelijnsinformatie over de werking van Kind en Gezin, kinderopvang... 

Accentjobs

1831 Diegem
11 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij zijn op zoek naar een babysitter die op ons kind wilt passen. Ervaring en referenties zijn een plus. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
3202 Rillaar
1 maand geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Wij wonen in 9120 Haasdonk en zoeken een kindvriendelijke babysitter die op 2 kinderen kan passen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
9120 Haasdonk
23 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor 2 kinderen

Wij hebben een babysitter nodig om op 2 kinderen te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Herent 3020. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
3020 Herent
13 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind gezocht

Wij zijn op zoek naar een babysitter die op ons kind wilt passen. Ervaring en referenties zijn een plus. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
9200 Baasrode
19 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor 2 kinderen

Wij hebben een babysitter nodig om op 2 kinderen te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Borsbeek 2150. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
2150 Borsbeek
6 dagen geleden

Ervaren babysitter voor 2 kinderen gezocht

Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op 2 kinderen wil passen. We kijken uit naar je bericht.
2280 Grobbendonk
5 dagen geleden