Vacatures Werken kinderen 2070 Zwijndrecht

570 vacatures

Nachtbegeleider nachtbegeleidster | mensen met beperking

Als nachtbegeleid(st)er begeleid je binnen de residentiële setting de cliënten - volwassenen met een mentale beperking - actief tijdens de nacht. Je werkt binnen een klein team en overlegt met de ochtend- en avondbegeleiding. Je beschikt over een agogisch diploma...

De Klokke vzw

Sint-Niklaas
1 maand geleden

Opgelet! Nanny voor 3 kinderen gezocht

Beste babysitter, ik woon in 9170 Meerdonk en zoek een babysitter die liefdevol met kinderen omgaat, betrouwbaar is en op 3 kinderen kan passen. We kijken uit naar je bericht.
9170 Meerdonk
5 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij zoeken een ervaren babysitter die op ons kind kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Zandhoven 2240 woont. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
2240 Zandhoven
13 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor ons kind gezocht

Beste babysitter, ik woon in 2930 Brasschaat en zoek een babysitter die liefdevol met kinderen omgaat, betrouwbaar is en op ons kind kan passen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
2930 Brasschaat
2 maanden geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen in Kapellen

Beste babysitter in 2950 Kapellen, wij zoeken een babysitter voor 2 kinderen. Bij voorkeur woon je in de buurt, heb je ervaring en ben je verantwoordelijk en betrouwbaar. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
2950 Kapellen
28 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor 2 kinderen gezocht

Hallo babysitter in 2830 Heindonk en omstreken, voor 2 kinderen zoeken wij een liefdevolle babysitter. We zoeken iemand met ervaring en betrouwbaarheid. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
2830 Heindonk
2 maanden geleden

Creatieve begeleider met een hart voor kinderen

Creatieve begeleider met een hart voor kinderen (19u) C1-C3 - CONTRACTUEEL BEPAALDE DUUR MET OPTIE VAST WERVINGSRESERVE 3 JAAR Als begeleider buitenschoolse kinderopvang zorg je, zowel tijdens het schooljaar als in de schoolvakanties, met het nodige enthousiasme... 

GEMEENTE KAPELLE O/D BOS

1880 Kapelle-op-den-Bos
19 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op ons kind wil passen. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
2560 Nijlen
16 dagen geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Wij zoeken een leuke babysitter voor 2 kinderen. Ervaring en referenties zijn een voordeel. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
Mechelen
2 maanden geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Wij wonen in 9120 Haasdonk en zoeken een kindvriendelijke babysitter die op 2 kinderen kan passen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
9120 Haasdonk
1 maand geleden

2 arbeidsbemiddelaars te Vilvoorde

 ...hoofdkantoren Vlaamse Overheid (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge) een professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar. Geen fan van files? Je kan rekenen op gratis openbaar vervoer van en naar je werk of een fietsvergoeding... 

VDAB

Vilvoorde
20 dagen geleden

Gedreven coordinator zorgcentrum mensen met beperking | voltijds

Binnen onze dienstverlening stel je de werking van de teams af op de behoeften van de cliënten, volwassen mannen en vrouwen met een beperking, om optimale kwaliteit te garanderen. Je stuurt aan op een vlotte en efficiënte dagelijkse werking . Je helpt teams ...

De Klokke vzw

Sint-Niklaas
29 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor 3 kinderen

Wij hebben een babysitter nodig om op 3 kinderen te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Kortenberg 3070. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
3070 Kortenberg
4 dagen geleden

Liefdevolle kinderoppas voor ons kind gezocht

Hallo, voor ons kind zoek ik een kinderoppas in onze buurt: 2520 Oelegem. Je kunt ook een paar kilometer verderop wonen. Breng a.u.b. je kwalificaties uit de kinderopvang mee. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
2520 Oelegem
1 maand geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij zijn op zoek naar een babysitter die op 2 kinderen wilt passen. Ervaring en referenties zijn een plus. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
Antwerpen
12 dagen geleden