2.768 vacatures
 ...rijbewijs en eigen wagen een must. Uiteraard wordt voor de verplaatsingen een correcte onkostenvergoeding betaald. Schoolgaande kinderen opvangen en begeleiden bij hun dagelijkse activiteiten (traject huis-school, maaltijden en vieruurtjes, uitstapjes, ...)... 

VDAB

2990 Wuustwezel
4 dagen geleden
 ...Hoe ziet je dag eruit? Tikvatenoe, ‘onze hoop’, is een joods geïnspireerde zorginstelling in Antwerpen voor kinderen en volwassenen met een beperking. In team Yarden zoeken wij een opvoeder om het team te versterken. De clienten zijn peuters en kleuters tussen de 1j... 

VDAB

Antwerpen
2 dagen geleden
 ...werken met de blik naar buiten en vooruit, zodat we klaar zijn voor de toekomst. Functieomschrijving Als  beleidsmedewerker Huis van het Kind ben je het aanspreekpunt op vlak van opvoedingsondersteuning voor zowel Olense gezinnen als professionele partners. Je zorgt dat... 

Gemeente Olen

2250 Olen
5 uur geleden
 ...Heb jij een hart voor bijzondere zorg en wil je ondersteuning en zorg bieden aan kinderen, jongeren of volwassenen met een beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou. Kwaliteit van leven van onze zorgvragers staat centraal. Een warme ondersteuning en zorg op maat van... 

DVC Heilig Hart vzw

9800 Deinze
1 maand geleden
Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Deurne woont. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
3290 Deurne
8 dagen geleden
Wij zoeken een ervaren babysitter die op ons kind kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Hasselt 3500 woont. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
Hasselt
5 dagen geleden
Beste babysitter, ik woon in 3670 Gruitrode en zoek een babysitter die liefdevol met kinderen omgaat, betrouwbaar is en op ons kind kan passen. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
3670 Gruitrode
5 dagen geleden
Hallo babysitter in 3580 Beringen en omstreken, voor ons kind zoeken wij een liefdevolle babysitter. We zoeken iemand met ervaring en betrouwbaarheid. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
Beringen
7 dagen geleden
Wij zijn op zoek naar een babysitter die op onze kinderen wilt passen. Ervaring en referenties zijn een plus. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
2830 Willebroek
15 dagen geleden
Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op 2 kinderen wil passen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
8840 Oostnieuwkerke
8 dagen geleden
Hoi, ik woon in Hamme 9220 en ik zoek iemand die op ons kind wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
9220 Hamme
5 dagen geleden
Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Boechout woont. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
2530 Boechout
20 dagen geleden
Voor 2 kinderen zoeken wij een verantwoordelijke kinderoppas. Idealerwijs bied je jouw dienst in de buurt 9990 Maldegem aan, en kun je je ervaringen en kwalificaties benoemen. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
9990 Maldegem
4 dagen geleden
Voor ons kind zoeken wij een verantwoordelijke kinderoppas. Idealerwijs bied je jouw dienst in de buurt 2630 Aartselaar aan, en kun je je ervaringen en kwalificaties benoemen. We kijken uit naar je bericht.
2630 Aartselaar
12 dagen geleden
Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op 2 kinderen wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Zichem woont. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
3271 Zichem
13 dagen geleden