Sorry, er is een fout opgetreden. De server kan jouw verzoek momenteel niet beantwoorden. Probeer het over een paar minuten nog eens.

Vacatures hoofd 1120 Neder-Over-Heembeek

1-6 van 6 resultaten

Nieuwe vacatures per e-mail ontvangen.
Zodra er nieuwe vacatures ontstaan "Hoofd, 1120 Neder-Over-Heembeek", ontvang je een mailtje van Jooble op email %EMAIL%

Accentjobs

 ...Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht. Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.... 
6 dagen geleden
1120 Neder-Over-Heembeek

Xylos

 ...generation en visibiliteit de hoogte in te katapulteren. Doe jij dat alleen? Nee. There’s no “I” in team. We steken geregeld de hoofden bijeen. Op onze wekelijkse marketing meeting bijvoorbeeld. Het is wel aan jou om onze “breng om de beurt iets lekkers mee naar de... 
2 maanden geleden
1120 Neder-Over-Heembeek

Defensie

Als onderofficier sta je aan het hoofd van een team dat verantwoordelijk is voor de laswerken. Je onderhoudt, herstelt en construeert metaalconstructies in verschillende legeringen, waarbij diverse lastechnieken toegepast worden.
1 maand geleden
1120 Neder-Over-Heembeek

Defensie

Als onderofficier sta je aan het hoofd van een team dat technisch verantwoordelijk is voor de diverse tuigen of voertuigen zoals jeeps, vrachtwagens of pantservoertuigen, aanhangwagens of constructietuigen.
1 maand geleden
1120 Neder-Over-Heembeek

Defensie

Als onderofficier sta je aan het hoofd van een team dat verantwoordelijk is voor de elektronische onderdelen van verschillende systemen. Je beheert en herstelt deze onderdelen, zoals radar, printplaten, zendapparatuur.
1 maand geleden
1120 Neder-Over-Heembeek

Defensie

Als onderofficier sta je aan het hoofd van een team dat verantwoordelijk is voor de werking van de ondersteunende systemen, gaande van elektrogeengroepen tot elektromechanische onderdelen.
1 maand geleden
1120 Neder-Over-Heembeek