Désolé, une erreur s'est produite. Réessayez dans quelques minutes.
Chili Solutions

Chili Solutions is einde 2011 opgericht door Patty Goetkint en Tomislav Kunštek, een samengaan van 2 vennoten die elk binnen hun eigen domein een brede ervaring hebben opgedaan, die ze nu complementair kunnen gebruiken ten bate van Chili Solutions. Zo kunnen zij een vlekkeloze service garanderen. Geen oeverloze smalltalk, maar open eerlijke communicatie en een correcte service is waar ze voor staan.

Wij zijn uw partner in tijdelijke en vaste noden, en gezien wij sterk geloven in expertise, richten wij ons dan ook op slechts 2 nichemarkten: ICT en Engineering. Een strategische keuze gezien de grote verwevenheid tussen deze beide vakdomeinen. We bieden een verscheidenheid van verschillende hoogstaande kwalitatieve diensten aan:

  • Freelance Consultancy
  • Werving & Selectie 
  • Onsite Recruitment Services

Opdat U als kandidaat relevante ervaring binnen uw vakgebied zou kunnen opdoen, en zo ook kan investeren in uw zelfontplooiïng, speuren wij bij Chili Solutions voor U de markt af.

Door ons uitgebreid netwerk van bedrijven en vakorganisaties blijven wij in contact met verscheidene topopdrachtgevers die op zoek zijn naar experts om hun ICT teams te versterken of te leiden.

Wij zijn uw ruggesteun en we kunnen

Omdat we streven naar een win-win-win situatie beoordelen we periodiek onze samenwerking. Aan de hand van evaluatiegesprekken bekijken we de stand van zaken voor U als freelance consultant, voor onze klanten en voor Chili Solutions.

Zodoende kunnen we u begeleiden bij de uitvoering van uw opdracht. We houden regelmatig contact met U om te informeren of alles vlot verloopt. Mochten er zich problemen voordoen, dan staat U er niet alleen voor en zoeken we samen naar oplossingen.

Posts vacants de Chili Solutions