Désolé, une erreur s'est produite et le serveur n'a pas pu traiter votre demande pour le moment. Réessayez dans quelques minutes.

Dienstverleningscentrum De Triangel

De Triangel heeft een rijke en levendige traditie. Daar zijn wij dan ook heel trots op. Kanunnik Pieter Jozef Triest heeft in 1803 te Lovendegem de basis gelegd voor de verdere uitgroei van de congregatie van Zusters van Liefde van Jezus en Maria.

Wij kijken met respect en bescheidenheid terug op hun eeuwenlange en sterk gemotiveerde inzet, in steeds wisselende en vaak moeilijke omstandigheden. De door hen opgebouwde ervaring en deskundigheid geeft ons de kracht om met een open blik op de toekomst, de Triangel verder te laten groeien.

In september 2004 werden MPI Bernadette en de Fabiolaschool omgedoopt tot “Dienstverleningscentrum en Scholen voor Buitengewoon Onderwijs De Triangel”.

Posts vacants de Dienstverleningscentrum De Triangel

  • Medewerk(st)er poetsploeg

    9920 Lovendegem

    Bepaalde duur | 25 à 30/38 Jobinhoud: Als medewerk(st)er van de poetsdienst ben je verantwoordelijk voor het poetsen van de leefomgeving van de bewoners of de burelen van het hoofdgebouw.   Wij zoeken iemand die: ~interesse heeft in het werken in een voorziening voor... 
  • Begeleid(st)er Ceder

    9920 Lovendegem

    Bepaalde duur | 38/38 Jobinhoud: De Ceder is een GES+-leefgroep waar 13 jongeren en jongvolwassenen met een licht tot matig verstandelijke...  .... Vertrekkende vanuit een vertrouwensrelatie tussen bewoner en begeleider is het steeds zoeken naar een evenwicht tussen het kunnen...