Désolé, une erreur s'est produite et le serveur n'a pas pu traiter votre demande pour le moment. Réessayez dans quelques minutes.

Mariaziekenhuis Noord-Limburg

Het Mariaziekenhuis is een modern, vlot bereikbaar ziekenhuis gelegen te Overpelt. Dag na dag geven meer dan 1000 medewerkers en 120 artsen het beste van zichzelf met zorg op maat.

We bieden een ruime waaier aan medische zorg: bijna alle specialismen en tal van subspecialismen zijn vertegenwoordigd. Als acuut regionaal ziekenhuis zetten we sterk in op de verdere uitbouw van de dringende medische hulpverlening en op functies en diensten die nog onvoldoende aanwezig zijn in de regio, zoals psychiatrische zorgverlening.

Wie in de zorg werkt, laat zich niet afschrikken door een dolle rit. Elke dag is een avontuur, met nieuwe uitdagingen en nieuwe patiënten. Daarom zorgen wij ervoor dat je er nooit alleen voor staat. We stellen namelijk niet alleen onze patiënten centraal, maar ook onze eigen mensen. Hun enthousiasme en motivatie is immers onlosmakelijk verbonden met de kwaliteitsvolle zorg die wij elke dag opnieuw verlenen.

  • Motiverende werkomgeving met een collegiale werksfeer
  • Moderne infrastructuur en apparatuur
  • Uitgebreide vormings- en loopbaanmogelijkheden

Posts vacants de Mariaziekenhuis Noord-Limburg