Désolé, une erreur s'est produite et le serveur n'a pas pu traiter votre demande pour le moment. Réessayez dans quelques minutes.

Absolute Jobs

Site www.absolutejobs.be
Type Médiateur
Secteur Ressources humaines, RH
Année de fondation 2011
Nombre d'employés moins de 100 employés

Absolute Jobs is een uitzend-, selectie- en rekruteringsbedrijf gespecialiseerd in het invullen van knelpuntberoepen in verschillende sectoren met optie vast, zowel voor binnen- als buitenlandse werknemers. Absolute Jobs hecht daarbij veel waarde aan het grenzeloos voldoen aan de wensen van zowel klant als kandidaat.

Als uitzend-, selectie- en rekruteringsbedrijf hebben wij er onze missie van gemaakt dat talent te vinden, maar ook te matchen aan de juiste werkgever. Dat doen we letterlijk en figuurlijk met grenzeloze inzet:

Absolute Jobs is een rekruteringsbedrijf uit België, met een team dat net iets verder gaat. We gebruiken internationale kantoren en experts ter plaatse (referral recruitment) om geschikte profielen te zoeken zowel in België als in het buitenland.

Het team van Absolute Jobs bestaat uit heel dynamische uitzendconsulenten, gedreven office managers en ondersteunende diensten van topniveau. Ga er ook voor bij Absolute Jobs, en groei professioneel én persoonlijk!

Bij Absolute Jobs zijn we allemaal pur sang ondernemers. Onze recruiters, office managers en support medewerkers delen dezelfde drive naar beter. Zin in ruimte voor initiatief en zelfstandig werken? Voel je op je plek bij ons.

Als je bij ons begint, maak je deel uit van een snel groeiend bedrijf dat continu wil verbeteren. Daarom stimuleren we je om interne en externe opleidingen te volgen bij Absolute Jobs, zodat je snel veel bijleert en aan je carrière werkt.

Posts vacants de Absolute Jobs