Désolé, une erreur s'est produite et le serveur n'a pas pu traiter votre demande pour le moment. Réessayez dans quelques minutes.

Algemeen Ziekenhuis Klina V.Z.W.

Op 15 oktober 1987 werd een vzw opgericht onder de benaming "Klinieken Noord-Antwerpen' (KLINA). Op 1 januari 1988 nam deze vereniging het beheer van de drie regionale ziekenhuizen uit de regio Noord-Antwerpen over, nl: Het St-Lucas ziekenhuis te Ekeren, het St.-Jozef Ziekenhuis te Kapellen en het Vesaliusziekenhuis te Brasschaat.

 Vanaf 1990 werd in eerste instantie de locatie van een nieuw te bouwen fusieziekenhuis vastgelegd en werden de plannen voor dit ziekenhuis uitgetekend. De bouwwerken werden in 1994 aangevat en in oktober 1999 kon de medische activiteit van de drie "oude" campussen verhuizen en gecentraliseerd worden in het nieuwbouwziekenhuis, het Algemeen Ziekenhuis Klina.

 In 2015 telt AZ Klina, na de recente fusie met De Mick, 581 bedden.

In ons ziekenhuis staan onze patiënten centraal. Maar we luisteren ook naar onze medewerkers. En met succes. Dankzij de aandacht voor de ontplooiing van onze medewerkers wordt er dag na dag vooruitgang geboekt in de kwaliteit van onze patiëntenzorg.

Met een hart dat écht klopt voor een optimale patiëntenzorg zetten onze medewerkers zich voor én achter de schermen in om deze vooruitgang te realiseren.

Nieuwe, toffe collega's die hierin met ons willen samenwerken, zien we graag komen!

Posts vacants de Algemeen Ziekenhuis Klina V.Z.W.