Vacatures Werken kinderen Waregem

514 offres d'emploi

Les résultats de la recherche:

Psycholoog met kinder- en jeugdexpertise

#topzorger gezocht: Psycholoog met kinder- en jeugdexpertise Sint-Andriesziekenhuis Tielt is op zoek naar een Psycholoog met kinder- en jeugdexpertise om zijn team van #topzorgers te versterken. Dit gaat om een deeltijds contract (11,4/38) . Wil jij ook deel uitmaken... 

Sint-Andriesziekenhuis Tielt

8700 Tielt
1 dag deleden

Ervaren babysitter voor ons kind gezocht

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Aalter woont. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
9880 Aalter
8 dagen geleden

zelfstandige kinesitherapeut bij kinderen te OUDENAARDE

 ...VACATURE voor zelfstandige kinesitherapeut bij kinderen te OUDENAARDE (Bobath, Psychomotoriek, Ademhalingstherapie, K.O.B. volgens Hendrickx) We zoeken een gemotiveerde collega om ons team te versterken vanaf september 2021 voor onbepaalde duur. Je staat in voor de... 

Bobath ABBV

9700 Oudenaarde
2 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Wij hebben een babysitter nodig om op ons kind te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Sleidinge 9940. We kijken uit naar je bericht.
9940 Sleidinge
1 maand geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Hallo ik ben op zoek naar een liefdevolle babysitter die op 2 kinderen kan passen. Ervaring en referenties zijn een pluspunt. We kijken uit naar je bericht.
8570 Anzegem
24 dagen geleden

Leefgroepbegeleider voor kinder- en jeugdpsychiatrie Fioretti

Leefgroepbegeleider voor kinder- en jeugdpsychiatrie Fioretti Werkplek E. De Deynestraat 2, 9000 Gent Functie Tewerkstelling als leefgroepbegeleider op Fioretti, opname- en behandelafdeling voor kinderen en jongeren met een licht verstandelinge beperking en bijkomende... 

Psychiatrisch centrum Dr. Guislain

Gent
28 dagen geleden

Verpleegkundige/opvoedkundige VE Kinder- en jeugdpsychiatrie

 ...Functie Als verpleegkundige/opvoedkundige staat u op de verpleegeenheid kinder- en jeugdpsychiatrie in voor de verpleegkundige begeleiding en behandeling van kinderen/jongeren met psychiatrische, emotionele en/of gedragsproblemen. Profiel U bent (psychiatrisch... 

AZ Sint-Lucas Brugge

Brugge
18 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Wij hebben een babysitter nodig om op ons kind te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Merelbeke 9820. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
9820 Merelbeke
28 dagen geleden

Babysitter voor ons kind gezocht in 8790 Waregem

Wij zoeken een ervaren babysitter die op ons kind kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Waregem 8790 woont. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
Waregem
12 dagen geleden

Betrouwbare nanny gezocht voor ons kind

Hallo babysitter in 8793 Sint-Eloois-Vijve en omstreken, voor ons kind zoeken wij een liefdevolle babysitter. We zoeken iemand met ervaring en betrouwbaarheid. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
8793 Sint-Eloois-Vijve
1 maand geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind

Wij hebben een babysitter nodig om op ons kind te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Anzegem 8570. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
8570 Anzegem
29 dagen geleden

Logopedist werking leerplichtige kinderen - CAR

Taakomschrijving Als lid van een multidisciplinair team sta je in voor diagnostiek en behandeling van: ~kinderen tussen 5 en 19 jaar met complexe ontwikkelingsstoornissen (ASS, ADHD, gedragsstoornissen, motorische stoornissen, taalstoornissen,. ..) en/of mentale... 

De Kade

Brugge
13 dagen geleden

Dramatherapeut voor afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie Fioretti

Dramatherapeut voor afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie Fioretti Werkplek Fr. Ferrerlaan 88a, 9000 Gent Functie Tewerkstelling...  ...mediumgericht te werken, afstemmend op de mogelijkheden en noden van het kind of de jongere je bent vertrouwd met ontwikkelingsdynamische... 

Psychiatrisch centrum Dr. Guislain

Gent
13 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Hoi, ik woon in Koolskamp 8851 en ik zoek iemand die op ons kind wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
8851 Koolskamp
1 maand geleden

Dringend: Op zoek naar een nanny voor ons kind

Beste babysitter, ik woon in 9230 Wetteren en zoek een babysitter die liefdevol met kinderen omgaat, betrouwbaar is en op ons kind kan passen. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
9230 Wetteren
2 maanden geleden