Vacatures Werken kinderen Dendermonde

960 vacatures

Zoekresultaten:

Creatieve begeleider met een hart voor kinderen

Creatieve begeleider met een hart voor kinderen (19u) C1-C3 - CONTRACTUEEL BEPAALDE DUUR MET OPTIE VAST WERVINGSRESERVE 3 JAAR Als begeleider buitenschoolse kinderopvang zorg je, zowel tijdens het schooljaar als in de schoolvakanties, met het nodige enthousiasme... 

GEMEENTE KAPELLE O/D BOS

1880 Kapelle-op-den-Bos
18 dagen geleden

Participatiecoach kinderen en jongeren - PANGG 0-18

 ...Hoe ziet je dag eruit? Op basis van het advies van de Hoge Gezondheidsraad (HGR) rond participatie van kinderen en jongeren in de GGZ en het tussentijds rapport van het pilootproject van Federale Overheidsdienst (FOD) Volksgezondheid*, wil de FOD Volksgezondheid inzetten... 

VDAB

Antwerpen
4 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor 3 kinderen gezocht

Beste babysitter, ik woon in 9170 Meerdonk en zoek een babysitter die liefdevol met kinderen omgaat, betrouwbaar is en op 3 kinderen kan passen. We kijken uit naar je bericht.
9170 Meerdonk
4 dagen geleden

opvoeder (m/v/x) externaat St.-Barbaracollege Gent

Hoe ziet je dag eruit? Van de opvoeder (m/v) wordt verwacht dat hij/zij loyaal is aan de opdrachtsverklaring van het katholiek onderwijs en het opvoedingsproject van onze school. Je helpt jongeren om de waarden die centraal staan in het opvoedingsproject te ontdekken ...

VDAB

Gent
3 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor 2 kinderen gezocht

Beste babysitter in 9920 Lovendegem, wij zoeken een babysitter voor 2 kinderen. Bij voorkeur woon je in de buurt, heb je ervaring en ben je verantwoordelijk en betrouwbaar. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
9920 Lovendegem
15 dagen geleden

Orderpicker Nike

Functieomschrijving Nike zoekt nieuwe medewerkers voor hun vestigingen in Laakdal en Ham . Ben jij de Orderpicker die NIKE zoekt? Je wil jezelf graag uitdagen en voor een internationaal bedijf werken. Dit voor een aantrekkelijk loon, mooi voordelen en in een goede...

Start People

3630 Maasmechelen
2 maanden geleden

Orderpicker Nike

Functieomschrijving Ben jij de Orderpicker die NIKE Ham zoekt? Graag actief bezig, gepassioneerd door logistiek en gedreven om onze klanten een uniek moment te bezorgen? Dan ben jij de Orderpicker die Nike zoekt voor haar vestiging in Ham . Bij Nike kan...

Start People

3945 Ham
1 maand geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Hallo babysitter in 9950 Waarschoot en omstreken, voor 2 kinderen zoeken wij een liefdevolle babysitter. We zoeken iemand met ervaring en betrouwbaarheid. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
9950 Waarschoot
1 maand geleden

Opgelet! Nanny voor ons kind gezocht

Beste babysitter, ik woon in 2930 Brasschaat en zoek een babysitter die liefdevol met kinderen omgaat, betrouwbaar is en op ons kind kan passen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
2930 Brasschaat
2 maanden geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Hoi, ik woon in Gent 9000 en ik zoek iemand die op 2 kinderen wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
Gent
9 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor 2 kinderen gezocht

Hallo babysitter in 2830 Heindonk en omstreken, voor 2 kinderen zoeken wij een liefdevolle babysitter. We zoeken iemand met ervaring en betrouwbaarheid. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
2830 Heindonk
2 maanden geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Wij wonen in 9120 Haasdonk en zoeken een kindvriendelijke babysitter die op 2 kinderen kan passen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
9120 Haasdonk
1 maand geleden

Opgelet! Kinderoppas voor ons kind gezocht

Hallo, ik heet MARIJKE en zoek voor ons kind een liefdevolle kinderoppas. We wonen in 9090 Melle. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
9090 Melle
5 dagen geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Wij zoeken een leuke babysitter voor 2 kinderen. Ervaring en referenties zijn een voordeel. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
Mechelen
2 maanden geleden

Dringend: Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Melsele woont. We kijken uit naar je bericht.
9120 Melsele
4 dagen geleden