Vacatures Werken kinderen 9470 Denderleeuw

782 vacatures

Creatieve begeleider met een hart voor kinderen

Creatieve begeleider met een hart voor kinderen (19u) C1-C3 - CONTRACTUEEL BEPAALDE DUUR MET OPTIE VAST WERVINGSRESERVE 3 JAAR Als begeleider buitenschoolse kinderopvang zorg je, zowel tijdens het schooljaar als in de schoolvakanties, met het nodige enthousiasme... 

GEMEENTE KAPELLE O/D BOS

1880 Kapelle-op-den-Bos
19 dagen geleden

Liefdevolle babysitter voor ons kind gezocht

Hoi, ik woon in Kruishoutem 9770 en ik zoek iemand die op ons kind wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
9770 Kruishoutem
16 dagen geleden

Opgelet! Kinderoppas voor ons kind gezocht

Hallo, ik heet MARIJKE en zoek voor ons kind een liefdevolle kinderoppas. We wonen in 9090 Melle. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
9090 Melle
6 dagen geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Wij wonen in 9120 Haasdonk en zoeken een kindvriendelijke babysitter die op 2 kinderen kan passen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
9120 Haasdonk
1 maand geleden

opvoeder (m/v/x) externaat St.-Barbaracollege Gent

Hoe ziet je dag eruit? Van de opvoeder (m/v) wordt verwacht dat hij/zij loyaal is aan de opdrachtsverklaring van het katholiek onderwijs en het opvoedingsproject van onze school. Je helpt jongeren om de waarden die centraal staan in het opvoedingsproject te ontdekken ...

VDAB

Gent
4 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor 2 kinderen gezocht

Hallo babysitter in 2830 Heindonk en omstreken, voor 2 kinderen zoeken wij een liefdevolle babysitter. We zoeken iemand met ervaring en betrouwbaarheid. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
2830 Heindonk
2 maanden geleden

Kinderverzorgster

 ...Wie zoeken we? Opvolggegevens van de activiteiten registreren Informatie met het team uitwisselenHet kind begeleiden bij het leren van de dagelijkse handelingenHet kind onthalen en begeleiden bij aankomst... 

VDAB

1180 Ukkel
3 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Hoi, ik woon in Gent 9000 en ik zoek iemand die op 2 kinderen wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
Gent
10 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor 3 kinderen

Wij hebben een babysitter nodig om op 3 kinderen te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Kortenberg 3070. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
3070 Kortenberg
4 dagen geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Wij zoeken een leuke babysitter voor 2 kinderen. Ervaring en referenties zijn een voordeel. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
Mechelen
2 maanden geleden

Dringend: Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Beste babysitter in 9451 Kerksken, wij zoeken een babysitter voor 2 kinderen. Bij voorkeur woon je in de buurt, heb je ervaring en ben je verantwoordelijk en betrouwbaar. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
9451 Kerksken
1 maand geleden

2 arbeidsbemiddelaars te Vilvoorde

 ...hoofdkantoren Vlaamse Overheid (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge) een professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar. Geen fan van files? Je kan rekenen op gratis openbaar vervoer van en naar je werk of een fietsvergoeding... 

VDAB

1930 Zaventem
20 dagen geleden

Kinderbegeleid(st)er

 ...Hoe ziet je dag eruit? Je bent gepassioneerd om kinderen te begeleiden in hun groei. Je staat in voor het dagelijks onthaal en de opvang...  ...de ouders en je geeft hen feedback over de ontwikkeling van hun kind, elke dag opnieuw met de glimlach. Je volgt de... 

VDAB

1860 Meise
3 dagen geleden