Vacatures Werken kinderen 8900 Ieper

218 offres d'emploi

Les résultats de la recherche:

Opvoeder internaat

Hoe ziet je dag eruit? Je staat in voor de dagdagelijkse begeleiding van jongeren door het voorzien van activiteiten en het ondersteunen van het leerproces. een aantal avonden is een inslaap voorzien. Het betreft voorlopig een opdracht van een 30-tal uren. ...

VDAB

8820 Torhout
2 dagen geleden

Opvoeder A2 - WZC Mariaburcht (Dentergem)

Hoe ziet je dag eruit? Trekt het werken met een diversiteit aan mensen je aan en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Sta je te popelen om ons team te versterken?Dan is deze job vast iets voor jou!Als opvoeder:Sta je mee in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding...

VDAB

8720 Dentergem
6 dagen geleden

Liefdevolle babysitter voor ons kind gezocht

Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op ons kind wil passen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
8470 Gistel
6 dagen geleden

Babysitter voor 2 kinderen in 8940 Wervik

Ik ben op zoek naar een babysitter die op 2 kinderen wilt passen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
8940 Wervik
4 dagen geleden

Betrouwbare nanny gezocht voor ons kind

Hallo babysitter in 8793 Sint-Eloois-Vijve en omstreken, voor ons kind zoeken wij een liefdevolle babysitter. We zoeken iemand met ervaring en betrouwbaarheid. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
8793 Sint-Eloois-Vijve
1 maand geleden

Opgelet! Babysitter voor 3 kinderen gezocht

Wij zoeken een ervaren babysitter die op 3 kinderen kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Ieper 8900 woont. We kijken uit naar je bericht.
8900 Ieper
2 maanden geleden

Kinderverzorger/kinderverzorgster

 ...bezit van je diploma 'verzorging/kinderverzorging'. Dan is er zeker een optie vast. Dagdagelijks sta je in voor het verzorgen van de kinderen en help je de collega's bij de ondersteuning. Taken en profiel Je omschrijft jezelf als sociaal, kindvriendelijk en... 

Infinity Jobs

Brugge
21 dagen geleden

Babysitter gezocht in Middelkerke

 ...kan halen, eten geven, verzorgen, creatief met hen kan bezig zijn, of ons soms kan bijstaan bij de hulp in het huishouden/met de kinderen. We werken zelf vaak van thuis uit dus zijn meestal wel in de buurt maar zijn zelfstandig en moeten vaak tot 18u of iets langer werken... 

Babysits

8430 Middelkerke
1 maand geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Hoi, ik woon in Koolskamp 8851 en ik zoek iemand die op ons kind wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
8851 Koolskamp
1 maand geleden

Op zoek naar een nanny voor 3 kinderen

Wij zoeken een leuke babysitter voor 3 kinderen. Ervaring en referenties zijn een voordeel. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
8880 Sint-Eloois-Winkel
2 maanden geleden

Begeleider buitenschoolse opvang - C1-C2 - m/v/x

 ...,5-12jaar). Je hebt oog voor het creëren van een veilige, sfeervolle omgeving, waarin het welbevinden en de betrokkenheid van elk kind gestimuleerd wordt. Je communiceert op een open en respectvolle manier met kinderen, ouders, teamgenoten en de coördinator. Je brengt... 

VDAB

8720 Wakken
4 dagen geleden

Dringend: Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij hebben een babysitter nodig om op ons kind te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Roeselare 8800. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
Roeselare
1 maand geleden

Leerkracht zorg & welzijn/Verzorging-Voeding

 ...voorbereiden en het pedagogische traject vastleggenOpleidingskader: CollectiefCulturele, educatieve, sportieve activiteiten bij kinderen of adolescenten leidenEen of meerdere vakken aanlerenOefeningen en praktische taken voor leerlingen opstellen en hun kennis evalueren... 

VDAB

8930 Menen
2 dagen geleden

Babysitter voor ons kind gezocht in 8790 Waregem

Wij zoeken een ervaren babysitter die op ons kind kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Waregem 8790 woont. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
Waregem
15 dagen geleden

Dringend: Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij wonen in Lauwe 8930 en hebben iemand nodig om op 2 kinderen te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
8930 Lauwe
1 maand geleden