Vacatures Werken kinderen 8300 Knokke-Heist

142 offres d'emploi

Les résultats de la recherche:

Op zoek naar een babysitter voor 3 kinderen

Wij zoeken een ervaren babysitter die op 3 kinderen kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Aarsele 8700 woont. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
8700 Aarsele
6 dagen geleden

Psycholoog met kinder- en jeugdexpertise

#topzorger gezocht: Psycholoog met kinder- en jeugdexpertise Sint-Andriesziekenhuis Tielt is op zoek naar een Psycholoog met kinder- en jeugdexpertise om zijn team van #topzorgers te versterken. Dit gaat om een deeltijds contract (11,4/38) . Wil jij ook deel uitmaken... 

Sint-Andriesziekenhuis Tielt

8700 Tielt
6 dagen geleden

Liefdevolle babysitter voor ons kind gezocht

Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op ons kind wil passen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
8470 Gistel
8 dagen geleden

Ervaren babysitter voor ons kind gezocht

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Aalter woont. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
9880 Aalter
13 dagen geleden

Liefdevolle babysitter voor 3 kinderen gezocht

Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op 3 kinderen wil passen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
Oostende
18 dagen geleden

Kinderverzorger/kinderverzorgster

 ...bezit van je diploma 'verzorging/kinderverzorging'. Dan is er zeker een optie vast. Dagdagelijks sta je in voor het verzorgen van de kinderen en help je de collega's bij de ondersteuning. Taken en profiel Je omschrijft jezelf als sociaal, kindvriendelijk en... 

Infinity Jobs

Brugge
23 dagen geleden

Babysitter gezocht in Middelkerke

 ...kan halen, eten geven, verzorgen, creatief met hen kan bezig zijn, of ons soms kan bijstaan bij de hulp in het huishouden/met de kinderen. We werken zelf vaak van thuis uit dus zijn meestal wel in de buurt maar zijn zelfstandig en moeten vaak tot 18u of iets langer werken... 

Babysits

8430 Middelkerke
1 maand geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Wij hebben een babysitter nodig om op ons kind te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Sleidinge 9940. We kijken uit naar je bericht.
9940 Sleidinge
1 maand geleden

Logopedist werking leerplichtige kinderen - CAR

Taakomschrijving Als lid van een multidisciplinair team sta je in voor diagnostiek en behandeling van: ~kinderen tussen 5 en 19 jaar met complexe ontwikkelingsstoornissen (ASS, ADHD, gedragsstoornissen, motorische stoornissen, taalstoornissen,. ..) en/of mentale... 

De Kade

8433 Spermalie
18 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Hoi, ik woon in Koolskamp 8851 en ik zoek iemand die op ons kind wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
8851 Koolskamp
1 maand geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind

Wij zijn dringend op zoek naar een babysitter voor ons kind. We zoeken iemand in de buurt van Zelzate 9060, met ervaring en betrouwbaarheid. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
9060 Zelzate
2 maanden geleden

Verkoopmedewerker kinder- en dameskledij 32u Lievegem (m/v)

 ...fout gelopen. Gelieve de pagina opnieuw te laden en opnieuw te proberen. Functie Konvert zoekt een winkelmedewerker op de kinder- en damesafdeling. Heb jij een passie voor kleding en mode? Heb je wat commerciële skills en ben je klantvriendelijk?  Dan is deze... 

Konvert

9060 Zelzate
29 dagen geleden

Nanny gezocht voor 3 kinderen in Evergem 9940

Hallo ik ben op zoek naar een liefdevolle babysitter die op 3 kinderen kan passen. Ervaring en referenties zijn een pluspunt. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
9940 Evergem
24 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor 2 kinderen

Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op 2 kinderen wil passen. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
8610 Kortemark
1 maand geleden

Op zoek naar een nanny voor onze kinderen in Oostende

Hallo babysitter in 8400 Oostende en omstreken, voor onze kinderen zoeken wij een liefdevolle babysitter. We zoeken iemand met ervaring en betrouwbaarheid. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
Oostende
1 maand geleden

Babysitter voor 2 kinderen in 9990 Maldegem

Hoi, ik woon in Maldegem 9990 en ik zoek iemand die op 2 kinderen wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. We kijken uit naar je bericht.
9990 Maldegem
1 maand geleden