Vacatures Werken kinderen 1090 Jette

1.014 vacatures

Zoekresultaten:

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Mechelen woont. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
Mechelen
7 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij zoeken een ervaren babysitter die op ons kind kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Broechem 2520 woont. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
2520 Broechem
13 dagen geleden

Coördinator Huis van het Kind

 ...contractueel – B1-B3 - via aanwerving Situering Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur in de werking van het Huis van het Kind Kontich. Je organiseert en ondersteunt het lokale samenwerkingsverband tussen verschillende actoren op het terrein met als doel ( aanstaande... 

Lokaal bestuur Kontich

2550 Kontich
20 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij wonen in Godveerdegem 9620 en hebben iemand nodig om op ons kind te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
9620 Godveerdegem
18 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Ik ben op zoek naar een babysitter die op ons kind wilt passen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
Vilvoorde
19 dagen geleden

Klantendienstmedewerker Kind & Gezin

Kind en Gezin maakt deel uit van het agentschap Opgroeien en is binnen dit agentschap het aanspreekpunt voor alle ouders met focus op preventieve dienstverlening. Als klantendienstmedewerker verstrek eerstelijnsinformatie over de werking van Kind en Gezin, kinderopvang... 

Accentjobs

1831 Diegem
12 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij wonen in Hamme 9220 en hebben iemand nodig om op 2 kinderen te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
9220 Hamme
6 dagen geleden

Consulent Europese financiering en EU-projecten

Heb je ervaring met het aanvragen van Europese financiering vanuit het culturele veld en/of andere sectoren? Heb je kennis van de zakelijke en juridische aspecten bij het opzetten van EU-projecten? Wil je meewerken aan projecten van Cultuurloket om cultureel ondernemerschap...

Cultuurloket

Brussel
20 dagen geleden

Groep INTRO vzw zoekt Coach/trajectbegeleider (M/V/X)

Omschrijving van de vacature Groep INTRO vzw is een onderneming die meebouwt aan een inclusieve samenleving en die inzet op de persoonlijke groei van zijn medewerkers. In onze schoonmaakafdeling zetten wij een 30-tal schoonmakers aan het werk die zorgen voor het ...

Groep Intro vzw

Anderlecht
14 dagen geleden

Trajectbegeleider

Omschrijving van de vacature Doel van je functie Je begeleidt en ondersteunt nieuwkomers tijdens het inburgeringsprogramma. Het inburgeringsprogramma maakt inburgeraars wegwijs in Vlaanderen. Het bestaat uit: individuele begeleiding; lessen maatschappelijke...

Agentschap Integratie & Inburgering

Brussel
24 dagen geleden

Stafmedewerker kinder- en jeugdpsychiatrie

 ...Het Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven, uitgebaat door Zorg KU Leuven, heeft een dienst voor kinder- en jeugdpsychiatrie en voor ouderen psychiatrie. Duizend medewerkers zetten er zich dagelijks in om het academisch psychiatrisch ziekenhuis te laten uitblinken... 

Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven

3070 Kortenberg
6 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind gezocht

Wij zijn op zoek naar een babysitter die op ons kind wilt passen. Ervaring en referenties zijn een plus. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
9200 Baasrode
20 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Linden woont. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
3210 Linden
13 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor 2 kinderen

Wij hebben een babysitter nodig om op 2 kinderen te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Borsbeek 2150. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
2150 Borsbeek
7 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor 2 kinderen gezocht

Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op 2 kinderen wil passen. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
9240 Zele
4 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Everbeek woont. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
9660 Everbeek
8 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind gezocht

Wij zijn dringend op zoek naar een babysitter voor ons kind. We zoeken iemand in de buurt van Schellebelle 9260, met ervaring en betrouwbaarheid. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
9260 Schellebelle
26 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Wij wonen in Lier 2500 en hebben iemand nodig om op ons kind te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
2500 Lier
26 dagen geleden