Vacatures Werken kinderen 1081 Koekelberg

923 vacatures

Klinisch psycholoog- orthopedagoog kinderen

 ...referentieziekenhuis in de geestelijke gezondheidszorg. Het UPC KU Leuven is georganiseerd in drie diensten. Er is een dienst voor kinder- en jeugdpsychiatrie, voor volwassenenpsychiatrie en voor ouderenpsychiatrie. De diensten zijn gehuisvest op campus Gasthuisberg in... 

Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven

Leuven
8 dagen geleden

Liefdevolle kinderoppas voor onze kinderen gezocht

Voor onze kinderen zoeken wij een verantwoordelijke kinderoppas. Idealerwijs bied je jouw dienst in de buurt 2500 Lier aan, en kun je je ervaringen en kwalificaties benoemen. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
2500 Lier
20 dagen geleden

Klantendienstmedewerker Kind En Gezin (5)

Klantendienstmedewerker Kind En Gezin (5) Klaar om deel uit te maken van een team dat dagelijks zijn uiterste best doet om alle vragen van kersverse ouders te beantwoorden? Lees dan snel verder! customercarejobs Taken & profielen Onze klant wilt hun team voor... 

Itzu jobs

1831 Diegem
5 dagen geleden

Liefdevolle babysitter voor 2 kinderen gezocht

Wij wonen in Tremelo 3120 en hebben iemand nodig om op 2 kinderen te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
3120 Tremelo
21 dagen geleden

Babysitter voor ons kind in 1785 Merchtem

Wij hebben een babysitter nodig om op ons kind te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Merchtem 1785. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
1785 Merchtem
22 dagen geleden

CSA Kind en Gezin (5)

CSA Kind en Gezin (5) Ben jij het talent met een groot empathisch vermogen dat wij zoeken? customercarejobs Taken & profielen Onze klant, De Vlaamse Overheid, zoek jou om het project van Kind en Gezin te versterken.Jij bent de persoon die beschikt over een groot... 

Itzu jobs

1831 Diegem
4 dagen geleden

Administratief medewerker

 ...medewerkster voor de dienst boekhouding. Deze jonge organisatie biedt een flexibele werkomgeving aan met een hart voor vluchtelingen(kinderen). Functieomschrijving Je maakt deel uit van het administratief team en werk je nauw samen met de operationeel en financieel... 

Solentra Solidariteit en Trauma VZW

Brussel
17 dagen geleden

Babysitter voor 2 kinderen gezocht in 1410 Waterloo

Wij zoeken een ervaren babysitter die op 2 kinderen kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Waterloo 1410 woont. We kijken uit naar je bericht.
1410 Waterloo
13 dagen geleden

Babysitter voor ons kind gezocht in 2570 Duffel

Hoi, ik woon in Duffel 2570 en ik zoek iemand die op ons kind wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
2570 Duffel
22 dagen geleden

Maatschappelijk werker voor team kind- en jongerenwelzijn

 ...Dilbeek Welzijn staat in voor de regie en organisatie van het welzijns- en onderwijsbeleid van groep Dilbeek (gemeente, OCMW).  Het team kind- en jongerenwelzijn staat voornamelijk in voor de organisatie van volgende diensten: de uitbouw van het Huis van het Kind, het... 

OCMW Dilbeek

1701 Itterbeek
7 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Mechelen woont. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
Mechelen
1 maand geleden

Creatieve begeleider met een hart voor kinderen

Creatieve begeleider met een hart voor kinderen (19u) C1-C3 - CONTRACTUEEL BEPAALDE DUUR MET OPTIE VAST WERVINGSRESERVE 3 JAAR Als begeleider buitenschoolse kinderopvang zorg je, zowel tijdens het schooljaar als in de schoolvakanties, met het nodige enthousiasme... 

GEMEENTE KAPELLE O/D BOS

1880 Kapelle-op-den-Bos
13 dagen geleden

Babysitter voor 2 kinderen gezocht in 9300 Aalst

Hoi, ik woon in Aalst 9300 en ik zoek iemand die op 2 kinderen wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
Aalst
10 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor 2 kinderen gezocht

Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op 2 kinderen wil passen. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
9240 Zele
1 maand geleden

Babysitter voor 3 kinderen in 9280 Lebbeke

Wij wonen in Lebbeke 9280 en hebben iemand nodig om op 3 kinderen te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
9280 Lebbeke
16 dagen geleden