2.647 vacatures

Zoekresultaten:

Liefdevolle babysitter voor ons kind gezocht

Wij wonen in Maasmechelen 3630 en hebben iemand nodig om op ons kind te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
3630 Maasmechelen
15 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij zijn op zoek naar een babysitter die op 2 kinderen wilt passen. Ervaring en referenties zijn een plus. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
3582 Koersel
20 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Hoi, ik woon in Lint 2547 en ik zoek iemand die op 2 kinderen wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
2547 Lint
22 dagen geleden

Vacature kinderbegeleiders schoolgaande kinderen

Stad Deinze is voor snelle indiensttreding op zoek naar kinderbegeleiders schoolgaande kinderen (IFIC - cat 11bis) met halftijdse (19/38) of deeltijdse (te bespreken) prestaties.  Reële kans op contract onbepaalde duur Taakomschrijving Als kinderbegeleider sta je in... 
9800 Deinze
13 dagen geleden

Op zoek naar een nanny voor ons kind

Hallo ik ben op zoek naar een liefdevolle babysitter die op ons kind kan passen. Ervaring en referenties zijn een pluspunt. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
2610 Wilrijk
2 maanden geleden

Liefdevolle babysitter voor ons kind gezocht

Wij zijn op zoek naar een babysitter die op ons kind wilt passen. Ervaring en referenties zijn een plus. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
9340 Lede
13 dagen geleden

Opvoedkundige Kinderen Dagbehandeling

 ...zowel ontwikkelingsstoornissen als internaliserende stoornissen. Je werkt in een multidisciplinair team en werkt nauw samen met het kind en zijn context. Aan de hand van je observaties speel je in op de noden van het kind. Creatieve oplossingen aan te reiken is een... 

ZNA

Antwerpen
4 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij wonen in Heusden-Zolder 3550 en hebben iemand nodig om op 2 kinderen te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
3550 Heusden-Zolder
7 dagen geleden

Betrouwbare nanny gezocht voor ons kind

Voor ons kind zoeken wij een verantwoordelijke en liefdevolle babysitter die idealerwijs al ervaring in de kinderopvang heeft en in 7750 Amougies en omstreken woont. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
7750 Amougies
5 dagen geleden

Betrouwbare nanny gezocht voor 3 kinderen

Beste babysitter in 3770 Riemst, wij zoeken een babysitter voor 3 kinderen. Bij voorkeur woon je in de buurt, heb je ervaring en ben je verantwoordelijk en betrouwbaar. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
3770 Riemst
18 dagen geleden

Dringend: Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op ons kind wil passen. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
8550 Zwevegem
7 dagen geleden

Haal meer uit jezelf en probeer vrijwilligerswerk!

 ...steentje bij te dragen aan de samenleving? Overweeg dan eens om vrijwilligerswerk te doen! In België zijn er veel mogelijkheden om...  ...bijvoorbeeld een EHBO-certificaat nodig als je wilt werken met kinderen of in een sportomgeving. Voor vrijwilligerswerk met dieren... 

StudentJob BE NL

India
1 maand geleden

Kinder- en jeugdpsychiater

 ...Functieomschrijving Het CGG Vlaams-Brabant Oost zoekt voor het Kinder- en jongerenteam Hageland (vestigingen Aarschot-Diest-Tienen) een kinder- en jeugdpsychiater (uren overeen te komen). Je functie Je maakt deel uit van het multidisciplinaire kinder- en jongerenteam... 
Leuven
2 maanden geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Beste babysitter, ik woon in 9400 Denderwindeke en zoek een babysitter die liefdevol met kinderen omgaat, betrouwbaar is en op 2 kinderen kan passen. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
9400 Denderwindeke
1 maand geleden

Op zoek naar een babysitter voor onze kinderen

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op onze kinderen wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Halle-Booienhoven woont. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken... 
3440 Halle-Booienhoven
24 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Wij hebben een babysitter nodig om op ons kind te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Pamel 1760. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
1760 Pamel
25 dagen geleden

Op zoek naar een kinderoppas voor ons kind

Hallo, wij wonen 2300 Turnhout en zoeken voor ons kind dringend een liefdevolle kinderoppas in onze regio. Kwalificaties, ervaringen en een liefdevolle en vriendelijke omgang met kinderen zijn bijzonder belangrijk voor ons. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
Turnhout
1 maand geleden

Dringend: Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij zijn dringend op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen. We zoeken iemand in de buurt van Sint-Eloois-Vijve 8793, met ervaring en betrouwbaarheid. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
8793 Sint-Eloois-Vijve
6 dagen geleden