Vacatures Pedagogie kind Brussel

941 vacatures

Zoekresultaten:

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Wij wonen in 9120 Haasdonk en zoeken een kindvriendelijke babysitter die op 2 kinderen kan passen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
9120 Haasdonk
23 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Ik ben op zoek naar een babysitter die op ons kind wilt passen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
Vilvoorde
18 dagen geleden

Op zoek naar een nanny voor ons kind in Laken

Beste babysitter in 1020 Laken, wij zoeken een babysitter voor ons kind. Bij voorkeur woon je in de buurt, heb je ervaring en ben je verantwoordelijk en betrouwbaar. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
1020 Laken
13 dagen geleden

Verpleegkundigen en leefgroepbegeleiders kinderen en jongeren

 ...Het Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven, uitgebaat door Zorg KU Leuven, heeft een dienst voor kinder- en jeugdpsychiatrie en voor ouderen psychiatrie. Duizend medewerkers zetten er zich dagelijks in om het academisch psychiatrisch ziekenhuis te laten uitblinken... 

Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven

Leuven
1 maand geleden

Dringend: Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Beste babysitter in 9451 Kerksken, wij zoeken een babysitter voor 2 kinderen. Bij voorkeur woon je in de buurt, heb je ervaring en ben je verantwoordelijk en betrouwbaar. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
9451 Kerksken
23 dagen geleden

Liefdevolle babysitter voor 2 kinderen gezocht

Wij zoeken een ervaren babysitter die op 2 kinderen kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Overijse 3090 woont. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
3090 Overijse
13 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Everbeek woont. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
9660 Everbeek
7 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij wonen in Godveerdegem 9620 en hebben iemand nodig om op ons kind te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
9620 Godveerdegem
17 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor 2 kinderen gezocht

Hallo babysitter in 2830 Heindonk en omstreken, voor 2 kinderen zoeken wij een liefdevolle babysitter. We zoeken iemand met ervaring en betrouwbaarheid. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
2830 Heindonk
1 maand geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij wonen in Hamme 9220 en hebben iemand nodig om op 2 kinderen te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
9220 Hamme
5 dagen geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen in Tervuren

Hallo babysitter in 3080 Tervuren en omstreken, voor 2 kinderen zoeken wij een liefdevolle babysitter. We zoeken iemand met ervaring en betrouwbaarheid. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
3080 Tervuren
2 maanden geleden

Nanny in Wemmel 1780 gezocht voor 3 kinderen

Beste babysitter, ik woon in 1780 Wemmel en zoek een babysitter die liefdevol met kinderen omgaat, betrouwbaar is en op 3 kinderen kan passen. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
1780 Wemmel
8 dagen geleden

Betrouwbare nanny gezocht voor ons kind in Mazenzele

Hallo, ik zoek een betrouwbare en liefdevolle babysitter voor ons kind. Het liefste heb je al ervaring en woon je niet ver van 1745 Mazenzele. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
1745 Mazenzele
25 dagen geleden

Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Wij zoeken een leuke babysitter voor 2 kinderen. Ervaring en referenties zijn een voordeel. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
Mechelen
1 maand geleden

Opgelet! Nanny voor ons kind gezocht

Wij wonen in 2630 Aartselaar en zoeken een kindvriendelijke babysitter die op ons kind kan passen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
2630 Aartselaar
2 maanden geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind gezocht

Wij zoeken een ervaren babysitter die op ons kind kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Welle 9473 woont. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
9473 Welle
1 maand geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor 2 kinderen

Wij hebben een babysitter nodig om op 2 kinderen te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Borsbeek 2150. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
2150 Borsbeek
6 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Hoi, ik woon in Londerzeel 1840 en ik zoek iemand die op 2 kinderen wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. We kijken uit naar je bericht.
1840 Londerzeel
1 maand geleden