Vacatures Kind gezin 2950 Kapellen

874 vacatures

Zoekresultaten:

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

 ...zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Herentals woont. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
2200 Herentals
6 dagen geleden

Liefdevolle kinderoppas voor ons kind gezocht

Hallo, voor ons kind zoek ik een kinderoppas in onze buurt: 2520 Oelegem. Je kunt ook een paar kilometer verderop wonen. Breng a.u.b. je kwalificaties uit de kinderopvang mee. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
2520 Oelegem
8 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij wonen in Hamme 9220 en hebben iemand nodig om op 2 kinderen te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
9220 Hamme
10 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor 2 kinderen

Wij hebben een babysitter nodig om op 2 kinderen te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Borsbeek 2150. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
2150 Borsbeek
11 dagen geleden

Coördinator Huis van het Kind

 ...spilfiguur in de werking van het Huis van het Kind Kontich. Je organiseert en ondersteunt...  ...het terrein met als doel ( aanstaande) gezinnen, kinderen en jongeren zo goed mogelijk te...  ...zelf een functioneel netwerk uit rondom gezin, kinderen en jongeren en kinderkansen.... 

Lokaal bestuur Kontich

2550 Kontich
24 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij zoeken een ervaren babysitter die op ons kind kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Broechem 2520 woont. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
2520 Broechem
17 dagen geleden

Jonge collega voor praktijk in Sijsele

Functie omschrijving Collega gezocht om solopraktijk uit te bouwen tot een volwaardige duo-of groepspraktijk. Uurregeling en taakverdeling af te spreken. Mogelijkheid op termijn om de praktijk volledig over te nemen en/of een extra collega erbij te nemen. Alle opties zijn...

Domus Medica vzw

8340 Sijsele
24 dagen geleden

Begeleider groepsopvang schoolgaande kinderen (m/v/x)

BEGELEIDER GROEPSOPVANG SCHOOLGAANDE KINDEREN (M/V/X) Turnhout is een groene en diverse centrumstad...  ...Turnhout worden kinderen groot: elk kind kan en mag er zichzelf zijn. We...  ...in functie van de regelgeving van kind en gezin. Deze diploma’s en getuigschriften kan je... 

kinderopvang Turnhout

Turnhout
3 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor ons kind gezocht

Beste babysitter, ik woon in 2930 Brasschaat en zoek een babysitter die liefdevol met kinderen omgaat, betrouwbaar is en op ons kind kan passen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
2930 Brasschaat
1 maand geleden

Steun en toeverlaat ivm onze kinderen - Antwerpen

Beste, Wij zijn een leuk samengesteld gezin met vier kinderen. Ons baby'tje van 1 jaar is uiteraard steeds bij ons en onze andere kinderen week om week. De ene week twee kinderen (10 jaar en 12 jaar) en de andere week ons meisje van 9 jaar. Allebei zijn wij hardwerkende... 
Antwerpen
15 dagen geleden

Kinder- en Jeugdpsychiater (M/V)

 ...psychiatrische problematiek; een verontrustende of zwakke opvoedingscontext is vaak een belangrijke factor. We begeleiden het kind en het gezin doorheen een hulpverleningstraject, waarbij op maat verschillende modules kunnen worden ingezet in een multidisciplinaire... 

OLO vzw

2930 Brasschaat
2 maanden geleden

Op zoek naar een kinderoppas voor ons kind

Hallo, mijn naam is Riloshnee en ik ben op zoek naar een vriendelijke, betrouwbare en liefdevolle kinderoppas voor ons kind. Ervaringen en referenties zijn een extra pluspunt. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
Turnhout
1 maand geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind gezocht

Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op ons kind wil passen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
2590 Berlaar
1 maand geleden

Dringend: Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij zoeken een ervaren babysitter die op 2 kinderen kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Brasschaat 2930 woont. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
2930 Brasschaat
20 dagen geleden

Kinder- en Jeugdpsychiater Adolescentieteam

 ...adolescentieteam biedt hulp aan (gezinnen van) jongeren van 12 t.e.m. 17...  ..., wat betekent dat we kinderen met ernstige psychische problemen...  ...psychiatrische stoornissen van een kind het dagelijkse leven of het...  ...hulpverleners in het netwerk rond het gezin. Je draagt, samen je collega... 

CGG Vagga vzw

Antwerpen
2 maanden geleden

Ervaren babysitter voor 2 kinderen gezocht

Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op 2 kinderen wil passen. We kijken uit naar je bericht.
2280 Grobbendonk
10 dagen geleden