Vacatures Kind en samenleving 1210 Sint-Joost-ten-Node

1.522 vacatures

Betrouwbare nanny gezocht voor 2 kinderen

Wij wonen in 9250 Waasmunster en zoeken een kindvriendelijke babysitter die op 2 kinderen kan passen. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
9250 Waasmunster
18 dagen geleden

Ervaren nanny voor ons kind gezocht

Beste babysitter in 2221 Booischot, wij zoeken een babysitter voor ons kind. Bij voorkeur woon je in de buurt, heb je ervaring en ben je verantwoordelijk en betrouwbaar. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
2221 Booischot
17 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor ons kind gezocht

Voor ons kind zoeken wij een verantwoordelijke en liefdevolle babysitter die idealerwijs al ervaring in de kinderopvang heeft en in 3210 Lubbeek en omstreken woont. We kijken uit naar je bericht.
3210 Lubbeek
21 dagen geleden

Ervaren nanny voor 3 kinderen gezocht

Beste babysitter in 1700 Dilbeek, wij zoeken een babysitter voor 3 kinderen. Bij voorkeur woon je in de buurt, heb je ervaring en ben je verantwoordelijk en betrouwbaar. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
1700 Dilbeek
26 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op ons kind wil passen. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
2830 Willebroek
9 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor 2 kinderen gezocht

Hallo, ik zoek een betrouwbare en liefdevolle babysitter voor 2 kinderen. Het liefste heb je al ervaring en woon je niet ver van 1785 Merchtem. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
1785 Merchtem
28 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor 2 kinderen gezocht

Wij zoeken een ervaren babysitter die op 2 kinderen kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Oombergen 9620 woont. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
9620 Oombergen
2 maanden geleden

technologue de laboratoire, Proselect

Le Laboratoire Hospitalier Universitaire de Bruxelles (LHUB) est le plus grand laboratoire universitaire hospitalier de Belgique et parmi le top 5 européen. Il dispose de ce fait d’un équipement de pointe. Il recouvre quatre sites d’exploitation et comporte plus de 460 ...

Proselect

Brussel
7 dagen geleden

Kind en Gezin - Informaticus ICT Ontwikkeling Oracle Forms

 ...optimaliseren van informatietoepassingen binnen het ontwikkelde beleidskader en zorg je ervoor dat de informatiedoorstroming binnen Kind en Gezin zo optimaal en geautomatiseerd verloopt. Je versterkt het ICT team dat instaat voor een dossierbehandelingsysteem voor het... 

Kind en Gezin

1060 Sint-Gillis
4 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij wonen in Boom 2850 en hebben iemand nodig om op ons kind te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
2850 Boom
1 maand geleden

Dringend: op zoek naar een kinderoppas voor ons kind

Hallo, ik heet Sara en zoek voor ons kind een liefdevolle kinderoppas. We wonen in 9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde
27 dagen geleden

Vrijwillig toezichter | De Speelvogel

 ...elke leerling of cursist door naar een gewaardeerde plaats in de samenleving. In onze 116 scholen en ondersteunende diensten engageren we...  ...)pauze. Wat verwachten we van je? Je kan omgaan met kinderen. Een diploma pedagogische bekwaamheid is niet vereist. Je... 

Autonoom Gemeentebedrijf Stedelijk Onderwijs Antwerpen

1320 Deurne
1 dag deleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij wonen in Massemen 9230 en hebben iemand nodig om op 2 kinderen te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
9230 Massemen
1 maand geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij zijn dringend op zoek naar een babysitter voor ons kind. We zoeken iemand in de buurt van Meldert 3560, met ervaring en betrouwbaarheid. We kijken uit naar je bericht.
3320 Meldert
1 maand geleden

Dringend: Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Hoi, ik woon in Ninove 9400 en ik zoek iemand die op 2 kinderen wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
Ninove
1 maand geleden

Ervaren nanny voor 3 kinderen gezocht

Hallo babysitter in 9100 Sint-Niklaas en omstreken, voor 3 kinderen zoeken wij een liefdevolle babysitter. We zoeken iemand met ervaring en betrouwbaarheid. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
Sint-Niklaas
2 maanden geleden

Kinder- en jeugdpsychiater (m/v)

 ...Functieomschrijving Groepspraktijk 't Anker doet diagnostiek bij kinderen/jongeren van 2,5 tot 18jaar. We stuurden na onze...  ...kinderpsychiaters. Een persoonlijke aanpak, de gedrevenheid om ieder kind te laten openbloeien en zorg op maat zijn enkele van onze... 
9100 Nieuwkerken-Waas
1 maand geleden