Vacatures Jonge kinderen Sint-Truiden

831 offres d'emploi

Les résultats de la recherche:

Dringend: Op zoek naar een nanny voor 2 kinderen

Beste babysitter, ik woon in 2430 Laakdal en zoek een babysitter die liefdevol met kinderen omgaat, betrouwbaar is en op 2 kinderen kan passen. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
2430 Laakdal
29 dagen geleden

Nanny gezocht voor onze kinderen in Tongeren 3700

Beste babysitter in 3700 Tongeren, wij zoeken een babysitter voor onze kinderen. Bij voorkeur woon je in de buurt, heb je ervaring en ben je verantwoordelijk en betrouwbaar. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
3700 Tongeren
15 dagen geleden

Kinderbegeleider voor kinderdagverblijven

 ...kinderdagverblijven, de dienst voor onthaalouders en de teledienst oppas ziek kind, maken nu deel uit van een eengemaakte organisatie, waardoor de...  ...overweging. Je hebt enige ervaring met de begeleiding van jonge kinderen (baby's, peuters en/of kleuters) in een professionele... 

Zorg Leuven

Leuven
14 dagen geleden

Dringend: Op zoek naar een babysitter voor 3 kinderen

Wij zoeken een ervaren babysitter die op 3 kinderen kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Langdorp 3201 woont. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
3201 Langdorp
27 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind gezocht

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Houthalen-Helchteren woont. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit... 
3530 Houthalen-Helchteren
15 dagen geleden

Dringend: Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op 2 kinderen wil passen. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
3290 Deurne
13 dagen geleden

Conservator - Stadsbestuur Izegem

 ...Fietsvergoeding van 0,24 euro/km en gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer;Gratis hospitalisatieverzekering, gunsttarief voor partner en kinderen;Groepsverzekering (2 e pensioenpijler) van 3% van pensioengevend jaarloon; Gratis aansluiting bij de sociale dienst GSD-V:... 
Provincie West-Vlaanderen
17 dagen geleden

project manager, clearXperts

 ...specialist in educatieve producten. Je kent ze ongetwijfeld van Zonneland en Zonnekind of het Wiskunde Bakboek. Gericht op kinderen en jongeren van 2,5-18 jaar is deze uitgeverij al jaren een vaste waarde in het educatieve landschap. Met hun breed gamma in boeken, tijdschriften... 

clearXperts

3271 Averbode
7 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind

Wij zijn dringend op zoek naar een babysitter voor ons kind. We zoeken iemand in de buurt van Houthalen-Helchteren 3530, met ervaring en betrouwbaarheid. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
3530 Houthalen-Helchteren
3 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Begijnendijk woont. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
3130 Begijnendijk
7 dagen geleden

Ervaren babysitter voor ons kind gezocht

Wij zijn op zoek naar een babysitter die op ons kind wilt passen. Ervaring en referenties zijn een plus. We kijken uit naar je bericht.
3290 Deurne
22 dagen geleden

Dringend: Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij wonen in Zolder 3550 en hebben iemand nodig om op 2 kinderen te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
3550 Zolder
1 maand geleden

Kassamedewerk(st)er

 ...hebt minimum 2 jaar ervaring aan de kassa van een supermarkt; - Weekendwerk schrikt je niet af. Je komt terecht in een dynamisch en jong team. Een leuke werkomgeving en een job met veel afwisseling. Interesse? Solliciteer dan snel via onderstaande link of stuur ons jou... 

Client of Manpower

3970 Leopoldsburg
15 dagen geleden

Nanny gezocht voor 2 kinderen in Genk 3600

Wij zoeken een leuke babysitter voor 2 kinderen. Ervaring en referenties zijn een voordeel. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
Genk
10 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Wij hebben een babysitter nodig om op ons kind te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Leopoldsburg 3970. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
3970 Leopoldsburg
22 dagen geleden

Coördinator | Deskundige Vrije Tijd

 ...hebben wij een openstaande vacature als deskundige vrije tijd, dienst jeugdbeleid. De dienst jeugdbeleid richt zich op alle kinderen en jongeren van Maasmechelen, met specifieke aandacht voor maatschappelijk kwetsbare groepen.   Als deskundige vrije tijd organiseer... 

Gemeentebestuur en OCMW Maasmechelen

3630 Maasmechelen
6 dagen geleden