Vacatures Jonge kinderen Hasselt

988 vacatures

COÖRDINATOR JONGEREN- EN JEUGDHUISWERKING (M/V/X)

 ...laagdrempelige  jongerenwerking, samen met je collega’s. Als coördinator stuur je dit team aan en ben je eerste aanspreekpunt voor jongeren en externe partners. Jullie werken als team perfect en collegiaal samen en helpen jullie elkaar waar nodig. Je bent het... 

Jeugdhuis Tydeeh vzw

2400 Mol
7 dagen geleden

Verpleegkundige Doelgroep jongeren

 ...zoek naar een (psychiatrisch) verpleegkundige met interesse voor jongeren. Je werkt op een mobiele wijze op 2 afdelingen, met name de...  ...Vlaanderen en 1.500 in Wallonië zorg en onderwijs aan goed 40.000 kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Interesse in deze job?... 

Alexianen Zorggroep Tienen

3300 Tienen
2 maanden geleden

Senior dossierbeheerder in een jong kantoor

 ...proactief dossiers afwerken. Je combineert persoonlijke groei met de groei van het bedrijf Aanbod Je komt hier terecht in een jong, warm en familiaal kantoor waar je kan werken met een uitgebreid klantenbestand . Daarnaast krijg je hier de kans om je ITAA-... 
Hasselt
27 dagen geleden

Dringend: op zoek naar een kinderoppas voor ons kind

Beste kinderoppas in 3740 Bilzen en omstreken, wij zoeken voor ons kind een liefdevolle en betrouwbare oppas. Ervaring en referenties zijn een pluspunt. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
3740 Bilzen
7 dagen geleden

Junior dossierbeheerder in jong en dynamisch kantoor

 ...de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en te groeien binnen het bedrijf. Sterke punten van deze job Je zal terecht komen een jong en ambitieus kantoor dat de komende jaren hard wil groeien Er worden jaarlijks meerdere teambuildings georganiseerd om zo... 
Hasselt
27 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Wij zoeken een ervaren babysitter die op ons kind kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Budingen 3440 woont. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
3440 Budingen
15 dagen geleden

Deeltijdse Taxi bestuurder regio Kempen

Jij zorgt vanaf de eerste moment dat iemand jouw taxi instapt dat hij/zij zich veilig voelt en gewoon weet dat hij/zij op de bestemming geraakt zonder kleerscheuren.  Wij zijn een taxibedrijf die actief is in de regio Kempen . Om ons team uit te breiden zijn wij...

Actief Interim

2400 Mol
8 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind

Wij wonen in Beverst 3740 en hebben iemand nodig om op ons kind te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
3740 Beverst
10 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Hoi, ik woon in Geel 2440 en ik zoek iemand die op 2 kinderen wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
2440 Geel
19 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor 3 kinderen

Wij zijn dringend op zoek naar een babysitter voor 3 kinderen. We zoeken iemand in de buurt van Deurne 2100, met ervaring en betrouwbaarheid. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
3290 Deurne
6 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij zoeken een ervaren babysitter die op 2 kinderen kan passen. We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in de buurt van Lommel 3920 woont. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
3920 Lommel
22 dagen geleden

Liefdevolle kinderoppas voor ons kind gezocht

Voor ons kind zoeken wij een verantwoordelijke kinderoppas. Idealerwijs bied je jouw dienst in de buurt 2230 Herselt aan, en kun je je ervaringen en kwalificaties benoemen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
2230 Herselt
25 dagen geleden

Zelfstandig logopedist kinderen (aantal uren te kiezen)

Kinderpraktijk De Regenboog is een multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen, jongeren, gezinnen en (aanstaande) ouders. Door verschillende...  ...visie is te vertrekken vanuit de eigen sterktes om ieder kind en ouder te laten stralen op zijn eigen manier. Waaruit bestaan... 

Vlaamse Vereniging Voor Logopedisten

Sint-Truiden
9 dagen geleden

Babysitter voor ons kind gezocht in 3910 Neerpelt

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Neerpelt woont. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
3910 Neerpelt
8 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor 2 kinderen gezocht

Wij zijn dringend op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen. We zoeken iemand in de buurt van Neerpelt 3910, met ervaring en betrouwbaarheid. Stuur me een bericht als je interesse hebt.
3910 Neerpelt
23 dagen geleden

Babysitter voor ons kind gezocht in 3800 Sint-Truiden

Hoi, ik woon in Sint-Truiden 3800 en ik zoek iemand die op ons kind wilt passen. We hebben een ervaren en verantwoordelijke babysitter nodig. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
Sint-Truiden
12 dagen geleden