Vacatures Ervaring kinderen 1210 Sint-Joost-ten-Node

25.529 vacatures

Bouwkundig tekenaar - Ervaring

 ...Profiel Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma bij voorkeur in een bouwkundige richting of gelijkwaardig aan ervaring Je beschikt over de kennis van enkele tekenprogramma’s Je bent stressbestendig en stelt de juiste prioriteiten , ook... 

LGA Engineering

3130 Begijnendijk
1 dag deleden

Opgelet! Nanny voor ons kind gezocht

Voor ons kind zoeken wij een verantwoordelijke en liefdevolle babysitter die idealerwijs al ervaring in de kinderopvang heeft en in 3210 Lubbeek en omstreken woont. We kijken uit naar je bericht.
3210 Lubbeek
18 dagen geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Hallo, wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, betrouwbare en energieke babysitter met een paar jaar ervaring, die op ons kind wil passen. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
2830 Willebroek
6 dagen geleden

Ervaren nanny voor ons kind gezocht

Beste babysitter in 2221 Booischot, wij zoeken een babysitter voor ons kind. Bij voorkeur woon je in de buurt, heb je ervaring en ben je verantwoordelijk en betrouwbaar. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
2221 Booischot
14 dagen geleden

Babysitter voor ons kind in 9450 Haaltert

Wij zijn dringend op zoek naar een babysitter voor ons kind. We zoeken iemand in de buurt van Haaltert 9450, met ervaring en betrouwbaarheid. We kijken uit naar je bericht.
9450 Haaltert
15 dagen geleden

Opgelet! Nanny voor 2 kinderen gezocht

Hallo, ik zoek een betrouwbare en liefdevolle babysitter voor 2 kinderen. Het liefste heb je al ervaring en woon je niet ver van 1785 Merchtem. Stuur ons een bericht als je interesse hebt.
1785 Merchtem
25 dagen geleden

Ervaren nanny voor 3 kinderen gezocht

Beste babysitter in 1700 Dilbeek, wij zoeken een babysitter voor 3 kinderen. Bij voorkeur woon je in de buurt, heb je ervaring en ben je verantwoordelijk en betrouwbaar. Bedankt dat je ons gezin overweegt. We horen graag van je.
1700 Dilbeek
23 dagen geleden

Soutien scolaire en école de devoirs

DESCRIPTION DE L'ENTREPRISE Ixelles, une des 19 communes de la Région bilingue de Bruxelles-Capitale, s'étend sur 6,34 km² et comptait 81.973 habitants en 2010, soit 12.929 habitants par km². Son histoire la plus ancienne ne se distingue guère de celle des nombreux...

Commune d'Ixelles

1050 Elsene
1 maand geleden

Dringend: op zoek naar een kinderoppas voor ons kind

Hallo, ik heet Sara en zoek voor ons kind een liefdevolle kinderoppas. We wonen in 9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde
24 dagen geleden

Kinder- en jongerenpsycholoog

 ...probleem hebben. Wij zijn huiselijk, laagdrempelig en werken zonder wachtlijsten. Daarom zijn we op zoek naar een extra enthousiaste kinder- en jongerenpsycholoog om het PSYteam te versterken en een stevig antwoord te kunnen bieden op alle zorgvragen van kinderen,... 
9230 Wetteren
21 dagen geleden

Betrouwbare nanny gezocht voor 2 kinderen

Wij wonen in 9250 Waasmunster en zoeken een kindvriendelijke babysitter die op 2 kinderen kan passen. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
9250 Waasmunster
15 dagen geleden

Op zoek naar een babysitter voor 2 kinderen

Wij wonen in Massemen 9230 en hebben iemand nodig om op 2 kinderen te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Solliciteer nu als je denkt dat jij een goede match voor ons gezin bent.
9230 Massemen
29 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind gezocht

Wij hebben een babysitter nodig om op ons kind te passen. Idealerwijs heb je een paar jaar ervaring, referenties en woon je in de buurt van Bonheiden 2820. Stuur me een bericht voor verdere details of vragen.
2820 Bonheiden
1 maand geleden

Op zoek naar een liefdevolle babysitter voor ons kind

Wij zijn op zoek naar een zorgzame en verantwoordelijke babysitter die op ons kind wilt passen. We zoeken iemand die een paar jaar ervaring en referenties heeft en die in de buurt van Geraardsbergen woont. Als je denkt dat jij een goede match bent, solliciteer dan nu!
9500 Geraardsbergen
25 dagen geleden

Logistiek medewerker afdeling moeder & kind

 ...Om ons team te versterken zijn we voor onze afdeling moeder en kind op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logistiek medewerker...  .../ kinderzorg is een meerwaarde Bij voorkeur heb je reeds ervaring in een ziekenhuis. Je bent bereid om te werken in een variabel... 

Heilig-Hartziekenhuis Lier

2500 Lier
26 dagen geleden

Opgelet! Babysitter voor ons kind gezocht

Wij zijn op zoek naar een babysitter die op ons kind wilt passen. Ervaring en referenties zijn een plus. Je kunt me een bericht sturen om verdere details te bespreken.
9420 Erpe
1 maand geleden

Op zoek naar een babysitter voor ons kind

Wij wonen in Boom 2850 en hebben iemand nodig om op ons kind te passen. We zijn op zoek naar een betrouwbare en ervaren babysitter die ons wil helpen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. We kijken uit naar je bericht!
2850 Boom
1 maand geleden

2 Taalanimator Nederlands (doelpubliek: kinderen)

 ...Je zorgt voor toffe, creatieve en speels activiteiten voor kinderen : liedjes, rolspelletjes spelen, enz. Je gebruikt het materiaal...  ...als studierichting talen en/of onderwijs. Je kan een eerste ervaring voorleggen in het onderwijzen van het Nederlands en werkt graag... 
Sint-Lambrechts-Woluwe
8 dagen geleden