Désolé, une erreur s'est produite. Réessayez dans quelques minutes.
Technical Talents
Site www.technicaltalents.be
Type Médiateur

Technical Talents is reeds 20 jaar expert in outsourcing van technisch personeel. Met een vaste equipe van meer dan 180 technische specialisten bieden we ondersteuning aan bedrijven op gebied van curatief en preventief onderhoud en projecten. We werken voornamelijk op basis van lange termijn projecten zodat zowel onze klanten als onze technische medewerkers kennis kunnen uitwisselen en elkaar kunnen versterken.

Onze medewerkers zijn geschoolde en ervaren technici. Als experten in hun vakgebied staan ze garant voor kwaliteit en ervaring in diverse technische onderhoudsdomeinen. Alle medewerkers zijn harde werkers, verstandige denkers en ze zoeken voortdurend naar hoe het nog beter, sneller en efficiënter kan.

Aan onze klanten bieden we door de hoge retentiegraad van onze technische collega’s ondersteuning van snel ingewerkte professionals met ervaring in verschillende industrietakken.

Technical Talents maakt deel uit van de groep House Of Talents. Op vandaag bestaat House of Talents uit 10 bedrijven: Care Talents, Engi Talents, Executive Talents, Financial Talents, Food Talents, HR Talents, ICT Talents, Sales Talents, Science Talents en Technical Talents. Elk heeft zo zijn expertises, ambities en groeiplannen. Ze zijn verschillend maar ze hebben één belangrijk verbindend aspect: elk zijn ze expert in het rekruteren van talenten voor knelpuntberoepen. Ieder van hen heeft reeds jarenlange ervaring.

Bij Technical Talents zijn we steeds op zoek naar gedreven vakmensen met een elektrische en/of mechanische achtergrond. Interesse om deel uit te maken van ons team van technische specialisten?

Op zoek naar een uitdagende job waarin je je technische bagage kan uitbreiden? Bekijk dan snel al onze vacatures. Kies voor Technical Talents en solliciteer nu!

Posts vacants de Technical Talents