Désolé, une erreur s'est produite. Réessayez dans quelques minutes.
Pro-Jobs
Site www.pro-jobs.be
Type Médiateur

Pro-jobs staat als rekruterings- en selectiespecialist in voor een perfecte match, zowel naar kandidaten als bedrijven toe.

Wij matchen niet enkel op job inhoud maar wij gaan net dat stapje verder.Voor ons is het immers zeer belangrijk dat we de passende bedrijfscultuur detecteren. Wij luisteren echt naar u!

Op deze manier helpt Pro-jobs bedrijven en kandidaten elkaar te vinden om zo samen verder een professionele samenwerking uit te bouwen.

De juiste werkgever voor jou

Pro-jobs gaat op zoek naar de werkgever die het beste bij uw professioneel profiel en persoonlijkheid past. We gaan door tot we de perfecte match voor u gevonden hebben!

Uiteraard gaan we bij onze zoektocht rekening houden met uw eisen, wensen en ambities.

Zo zorgt Pro-jobs voor een optimale samenwerking tussen jou en je toekomstige werkgever.

Pro-jobs matching

Tijdens de selectie gaan we altijd op zoek naar de meest geschikte job voor u. We vinden het heel belangrijk dat we van bij het begin een nauwe band met u opbouwen. We gaan tijdens de persoonlijke screening echt dieper in op uw eisen, mogelijkheden, doelstellingen zodat we snel kunnen detecteren welke job wel of niet bij je past.

Professional matching op maat

Pro-jobs kan rekenen op een zeer uitgebreid netwerk van bedrijven en contacten en we hebben met al onze bedrijven een nauwe samenwerking.

We gaan u niet enkel voorstellen op de reeds gekende vacatures maar gaan u ook proactief voorstellen bij bedrijven waarvan we overtuigd zijn van een professionele match.

We gaan tot het uiterste om uw ideale job te vinden.

Posts vacants de Pro-Jobs