Désolé, une erreur s'est produite et le serveur n'a pas pu traiter votre demande pour le moment. Réessayez dans quelques minutes.

A&S Solutions

Steven De Vos behaalde in 1994 zijn masterdiploma toegepaste economische wetenschappen met een specialisatie inzake kwaliteitsmanagement. In 1994 richtte hij Audito Consulting op.

In 2000 werd het bedrijf opgenomen in de groep Hudson (het vroegere De Witte & Morel) en Steven ging aan de slag als Senior Consultant, afdeling Government, binnen het bedrijf.

In 2003 leek de tijd aangebroken om opnieuw op zelfstandige basis HR-dienstverlening te bieden en A&S Solutions werd opgericht. A&S Solutions richt zich naar de overheidssector en heeft sinds zijn oprichting een unieke expertise binnen deze sector opgebouwd. A&S Solutions kende een sterke groei en groeide op 15 jaar tijd uit tot een team van 15 experten en behoort momenteel tot de marktleiders inzake HRM- en organisatieadvies voor de social non-profit sector in Vlaanderen.

Sinds 9 juni 2017 tilden A&S Solutions en Cipal Schaubroeck hun bestaande partnership naar een hoger niveau. Cipal Schaubroeck nv integreert de e-HR software en het diensten portfolio van A&S Solutions in haar eigen portfolio. A&S Solutions bvba wordt een volle dochter van Cipal Schaubroeck en blijft verder bestaan als gerenommeerd rekruterings- en selectiekantoor.

Posts vacants de A&S Solutions

Pas de postes vacants