Désolé, une erreur s'est produite et le serveur n'a pas pu traiter votre demande pour le moment. Réessayez dans quelques minutes.

KU Leuven Campus Diepenbeek

Van de inzichten van Erasmus tot innovatieve nanotechnologie: als een van de oudste universiteiten van Europa kent de KU Leuven een lange traditie van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Aan de KU Leuven gebeurt onderwijs en onderzoek in vrijwel alle disciplines. Het onderwijs wordt georganiseerd door 15 faculteiten. Het onderzoek gebeurt in departementen en onderzoeksgroepen. Faculteiten en departementen zijn georganiseerd in 3 groepen: Humane WetenschappenWetenschap & Technologie en Biomedische Wetenschappen. De KU Leuven heeft 14 campussen, verdeeld over 10 steden in Vlaanderen.

Een job bij KU Leuven? Dat is samen met 13.000 collega’s onderwijs en onderzoek op topniveau mogelijk maken. Iets voor jou?

Werken aan de KU Leuven betekent dat je, direct of indirect, bijdraagt aan kwalitatief onderwijs en innovatief wetenschappelijk onderzoek. Werk met maatschappelijke relevantie.

Gegeven de internationale ambitie van de KU Leuven en de inherente competitiviteit van de academische omgeving stimuleren we bij elke medewerker eenzelfde gedrevenheid en ambitie als binnen het onderzoek en het onderwijs waaraan zij meewerken.

Posts vacants de KU Leuven Campus Diepenbeek