Désolé, une erreur s'est produite et le serveur n'a pas pu traiter votre demande pour le moment. Réessayez dans quelques minutes.

LMH Engineering Antwerp

Site lmhengineering.com
Type Médiateur
Secteur Ressources humaines, RH
Année de fondation 2013
Nombre d'employés moins de 100 employés

LMH Engineering is gespecialiseerd in bemiddeling van Electrical, Mechanical, Maintenance en Sales Engineers in de MachinebouwMaritiem en Offshore sector. Binnen de Maritiem en Offshore focussen wij ons tevens op de engineers met een civiele achtergrond. Onze gedreven en gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan voor jou proactief op zoek naar de vacature die je op het lijf geschreven is. 

Werken bij LMH Engineering? We nemen de beste mensen aan en steken veel tijd en energie in hun ontwikkeling tot gespecialiseerde Recruitment Consultants. We geloven dat als onze mensen groeien, ons bedrijf ook groeit. Bij LMH Engineering heb je dan ook geen baan, maar een carrière.

De core values van LMH Engineering zijn:

  •   Ambitie – ambitie om de top te halen en de drive en bereidheid om hier hard voor te werken zijn essentieel. Wij geloven dat ambitieuze mensen die getriggerd worden om succesvol te zijn, ook succesvol zullen worden.
  •   Succes – je successen bij LMH Engineering worden bij ons beloond met een aantrekkelijk bonussysteem en incentives voor top performers.
  •   Plezier – we geloven in een professionele, maar informele sfeer waarin je plezier hebt in je werk en plezier hebt met collega’s tijdens en na het werk.

Posts vacants de LMH Engineering Antwerp