Désolé, une erreur s'est produite et le serveur n'a pas pu traiter votre demande pour le moment. Réessayez dans quelques minutes.

AZ Groeninge

Met het oog op een regionaal gediversifieerd en geïntegreerd zorgaanbod voor meer dan 400.000 patiënten in de regio tussen Gent en Kortrijk bundelen vijf ziekenhuizen hun expertise en deskundigheid: AZ Maria Middelares Gent, het Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze, het O.L.V. van Lourdesziekenhuis Waregem, de Sint-Jozefskliniek Izegem en AZ Groeninge Kortrijk. Het E17-ziekenhuisnetwerk ontwikkelt een gezamenlijke visie betreffende kwaliteit en accreditatie, streeft naar een gemeenschappelijk medisch dossier en werkt structureel samen op niveau basiszorg en referentiefuncties – in het bijzonder betreffende hartcentrum, oncologie, robotgeassisteerde chirurgie en gespecialiseerde beroertezorg. Het E17-ziekenhuisnetwerk vertegenwoordigt vandaag meer dan 2.300 erkende bedden en stelt meer dan 6.000 medewerkers en 600 staf- artsen tewerk. De gezamenlijke omzet van de vijf netwerkziekenhuizen bedroeg 675 miljoen € in 2015.

Kom az groeninge beleven via onze jobsite. Ontdek hier onze collegiale, warme en dynamische sfeer, tussen medewerkers en tegenover de patiënt. Laat je verrassen door de professionaliteit en de gedrevenheid waarmee we de zaken vooruit laten gaan. En heb je zin om onze vooruitstrevende organisatie met hoofd, handen en hart in te kleuren? Maak het dan gewoon zelf mee!

Posts vacants de AZ Groeninge