Désolé, une erreur s'est produite et le serveur n'a pas pu traiter votre demande pour le moment. Réessayez dans quelques minutes.

Enginity

Enginity richt zich op de integratie tussen engineering en slimme technologie. Onze mensen zijn ervaren, met focus op innovatie én resultaat, waarbij ze de perfecte schakel vormen tussen OT en IT.

Bij Enginity hebben we niet enkel zelf een breed team van experts. Als deel van de Cronos Groep kunnen we razendsnel teams met verschillende competenties samenstellen in functie van jouw vraagstuk. We hebben de nodige expertise binnen handbereik om elk type project tot een goed einde te brengen.

Straffe groeiers in OT, IT en innovatie

Wil jij meewerken aan afwisselende en uitdagende projecten op de kruising van engineering, IT en innovatie? Bij Enginity werk je actief mee aan de nieuwe industriële revolutie. In een netwerk van experts begeleid je onze klanten in hun proces naar een factory of the future. Wij zoeken straffe vrouwen en mannen die in hun specialisatie uitblinken, maar ook graag all-round groeien, investeren in zichzelf en genieten van het oplossen van uitdagende vraagstukken.

Technisch adviseur en creatief

Je verdiept je in de processen van een bedrijf en zet je brede kennis in om hun uitdagingen en mogelijkheden voor de toekomst te identificeren. Je werkt een project uit waar jouw klant mee aan de slag kan. Je doet dit als projectmanager of als expert, maar nooit alleen: achter je staat Enginity, een team van gedreven experts die je graag met raad en daad bijstaan. Idealiter ben je een mix van een consultant en visionair: je ben een straffe analist en kan snel en helder adviseren. Maar gelijkertijd ben je creatief gedreven en altijd op zoek naar nét die ene andere invalshoek die het verschil maakt.

Opleiding en doorgroei

Om goed te doen wat we doen, moeten we altijd voorop blijven. Investeren in onze toekomst, dat is investeren in kennis en inzicht: in de diepte, voor specifieke technologie of technieken, maar ook in projectmanagement en -technieken. Denk aan 6Sigma, Lean Manufacturing, Quick Response Manufacturing, maar ook diverse soft skills. We organiseren met vaste regelmaat workshops, opleidingsdagen of voorzien een opleiding op maat.

Persoonlijke aanpak

Dit is geen dooddoener. Bij Enginity zijn we er ons van bewust dat het de mens is die het verschil maakt. Misschien jij, als je dit leest. Daarom werken we sterk op maat van onze mensen: we zetten jouw sterktes in, en samen met jou stippelen we je groei uit. We bekijken dit niet puur technisch. Goesting, inzicht, teamwork, communicatie maken inherent deel uit van jouw plaats bij Enginity.

Posts vacants de Enginity

 • Project Planner, Enginity

  2870 Puurs

   ...projectmanagement en validatieplanning? Zin om te werken op een project bij één van onze klanten in de farmaceutische sector in Puurs?...  ...risico’s inschatten. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Enginity NV is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf binnen de Cronos... 
 • Continuous Improvement Engineer, Enginity

  2870 Puurs

  Wij zoeken een Continuous Improvement Engineer met productie ervaring en werkervaring in Change Management en Process Improvement voor een project...  ...van de organisatie, van werkvloer tot senior management. Enginity NV is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf binnen... 
 • E&I Project Engineer, Enginity

  2870 Puurs

  We are looking for a E&I Project Engineer for a project within the Process Automation Department of our client in the pharmaceutical industry...  ...(sometimes weekend work when needed for project deadlines). Enginity NV is a young, and fast growing company within the Cronos Group...