Désolé, une erreur s'est produite et le serveur n'a pas pu traiter votre demande pour le moment. Réessayez dans quelques minutes.

Ceres Recruitment

Ceres is uw internationale Recruitment, Interim Solutions, Executive Search specialist voor food & agri jobs op Bachelors en Masters niveau. Door onze specifieke kennis van de markt en de juiste benadering van kandidaten zijn wij succesvol voor opdrachtgevers en kandidaten.

De snel veranderende markt vraagt een andere aanpak. Onze kracht ligt naast traditionele persoonlijke benadering ook in het gebruik van moderne marketing- en searchtechnieken. Vanuit ons eigen netwerk, data driven search en onze job marketing campagnes vinden wij de meest geschikte kandidaat. Elke recruitmentcampagne is uniek en daarom is hechte samenwerking vanaf het aannemen van de opdracht tot en met de plaatsing van de kandidaat van groot belang.

Posts vacants de Ceres Recruitment

  • Accountmanager, Ceres Recruitment

    Province de Flandre-Orientale

    Ben je een geboren onderhandelaar? Ken je het reilen en zeilen van de veehouderij, en bij voorkeur de varkenshouderij? Heb je een leuke maar tevens ook sterke persoonlijkheid en wil je het eerste aanspreekpunt worden van dierenartsen en veterinaire groothandelaars? Dan ...